“ته چین آلو اسفناج” خوشمزه و حرفه ای خانگی

طرز تهیه ته چین آلو اسفناج ته چین آلو اسفناج یک غذای خوشمزه ایرانی است که طعم فوق العاده دلچسبی دارد و بسیار خوشمزه و مقوی است. این ته چین خوش عطر و رنگ را حتما به منو غذاهایتان اضافه کنید و از خوردن آن کنار عزیزانتان لذت ببرید. مواد لازم برای ته چین آلو اسفناج برنج :۲ پیمانه فیله

کد خبر : 86376
تاریخ انتشار : دوشنبه 15 دی 1399 - 8:29
“ته چین آلو اسفناج” خوشمزه و حرفه ای خانگی

طرز تهیه ته چین آلو اسفناج

ته چین آلو اسفناج یک غذای خوشمزه ایرانی است که طعم فوق العاده دلچسبی دارد و بسیار خوشمزه و مقوی است. این ته چین خوش عطر و رنگ را حتما به منو غذاهایتان اضافه کنید و از خوردن آن کنار عزیزانتان لذت ببرید.

ته چین آلو اسفناج

مواد لازم برای ته چین آلو اسفناج

  • برنج :۲ پیمانه
  • فیله مرغ :۲ عدد
  • اسفناج :۲۰۰ گرم
  • آلو :۶ عدد
  • زعفران دم کرده :۲ قاشق غذاخوری
  • ماست :۶ قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ :۲ عدد
  • گلاب :۱ قاشق چایخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه :به مقدار کافی

ته چین آلو اسفناج

ته چین آلو اسفناج لذیذ و خوشمزه

دستور پخت ته چین آلو و اسفناج

ابتدا برنج را بشویید و با مقداری آب ولرم و نمک به مدت چند ساعت خیس دهید. اسفناج ها را هم تمیز کنید و بشویید.بعد از اینکه آب اضافه آن گرفته شد آنها را نه خیلی درشت و نه خیلی ریز خرد کنید.

سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و اسفناج خرد شده را داخل آن تفت دهید.تا زمانی که آب اضافی اسفناج کشیده شود آن را تفت دهید.

در ادامه فیله مرغ را به همراه مقداری آب و ادویه هایی نظیر نمک، فلفل سیاه و زردچوبه بپزد.

و بعد از پخت آن را به صورت مکعبی برش بزنید.آلوها را در مقداری آب ولرم خیس دهید.

قابلمه ای را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت بالا قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد داخل آب جوش یک قاشق چایخوری نمک ، یک قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کنید.

راه اندازی سامانه ملی ثبت واکسن کرونا از امروز

بعد از اینکه نمک حل شد، برنج خیس داده شده را از آب خارج کنید و داخل آب در حال جوش بریزید.بگذارید تا برنج چند دقیقه بجوشد و نیم پز شود.سپس برنج را آبکش کنید .

داخل کاسه ای زرده تخم مرغ، ماست، زعفران دم کرده و گلاب را مخلوط کنید و هم بزنید.سپس برنج را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم یکدست شوند.

قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و داخل آن را با کمی روغن چرب کنید.سپس نصف مخلوط برنج را کف قابلمه بریزید و با پشت قاشق کاملا روی سطح آن را فشار دهید.

بعد روی برنج اسفناج تفت داده شده ، فیله مرغ و آلوی خیس دادن شده را بچینید و مجددا باقیمانده مخلوط برنج را اضافه کنید. سطح برنج را خوب بفشارید تا مواد از هم پاشیده نشوند.

روی حرارت گاز شعله پخش کن قرار دهید و در قابلمه را ببندید و بگذارید تا ته چین به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد.

ته چین خوشمزه تان را بعد از آماده شدن روی ظرف گردی برگردانید و به دلخواه سرو کنید.

تهیه ته چین آلو اسفناج

منبع : نمناک

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست