جدیدترین خودروی پورشه رکورد AMG GT 63 S را شکست

جدیدترین خودروی پورشه رکورد AMG GT 63 S را شکست مدل اولیه Porsche Panamera 2021 توانست رکورد Mercedes AMG GT 63 S را طی آزمایش‌های صورت گرفته بشکند. به گزارش میهن نوین به نقل از  باشگاه خبرنگاران جوان، شرکت پورشه قصد دارد در تاریخ ۲۶ آگوست از اتومبیل ارتقا یافته Porsche Panamera 2021 پرده برداری

کد خبر : 56830
تاریخ انتشار : جمعه 31 مرداد 1399 - 22:15
جدیدترین خودروی پورشه رکورد AMG GT 63 S را شکست

مدل اولیه Porsche Panamera 2021 توانست رکورد Mercedes AMG GT 63 S را طی آزمایش‌های صورت گرفته بشکند.

به گزارش میهن نوین به نقل از  باشگاه خبرنگاران جوان، شرکت پورشه قصد دارد در تاریخ ۲۶ آگوست از اتومبیل ارتقا یافته Porsche Panamera 2021 پرده برداری کند. این اتومبیل نسبت به مدل‌های پیشین از ظاهر متفاوت‌تری برخوردار است و احتمال می‌رود از ارتقای سیستم فنی نیز برخوردار شده باشد. نمونه اولیه خودرو به تازگی آزمایش سرعت خود را انجام داده و توانسته ۱۳ مایل را در عرض ۷ دقیقه ۲۹ ثانیه طی کند.

این آزمایش هفته گذشته در نوربرگرینگ نورشلیف صورت گرفت. جدیدترین پورشه پانامرا طی آزمایش خود توانست رکورد Mercedes AMG GT 63 S را بشکند. خودروی شرکت بنز که از سال ۲۰۱۸ تا هفته گذشته رکورد دار به حساب می‌آمد توانسته بود مسافت مشابه را در ۷ دقیقه و ۳۰ ثانیه طی کند.

گفتنی است؛ این دو خودرو مسافت کوتاه‌تری را نیز برای انجام آزمایش‌ها طی کردند که باری دیگر نیز پورشه نتایج بهتری را از خود به جای گذاشت. بر اساس ادعای مسئولان شرکت پورشه، تغییر ظاهر و ساختار خودرو در افزایش سرعت آن بی‌تاثیر نیست و نسل جدید پورشه پانامرا قرار است از این ویژگی بهره ببرد.

پورشه پانامرا


بیشتر بخوانید


تغییرات اعمال شده روی Porsche Panamera 2021

انتظار می‌رود که جدیدترین مدل پورشه پانامرا قدرت اجرایی بیشتری نسبت به Turbo S هیبریدی با ۶۷۱ اسب‌بخار داشته باشد. به نظر می‌آید شرکت سازنده قصد دارد صفر تا صد اتومبیل جدید خود را به زیر ۳.۴ ثانیه برساند. همچنین پورشه قصد دارد نهایت سرعت Panamera را به ۲۰۰ مایل بر ساعت برساند. با این وجود علاقه‌مندان باید تا زمان معرفی رسمی خودرو برای آگاهی از اطلاعات فنی آن صبر پیشه کنند.

نرخ دلار در بازار آزاد باز هم افزایش یافت

جدیدترین مدل پانامرا از ارتقا در بخش موتور بهره‌مند شده است. طبق اطلاعات منتشر شده این اتومبیل از بروزرسانی سیستم تثبیت گردش الکترومکانیکی برخوردار شده که تاثیر بسیاری بر روی پویایی جانبی خودرو دارد. گفته می‌شود چرخ‌های ویژه مدل Michelin Pilot Sport Cup 2، که طی آزمایش‌ها نیز از آن‌ها استفاده شد، به صورت پیش‌فرض بر روی خودرو قرار نخواهند داشت اما خریداران می‌توانند آن‌ها را برای Porsche Panamera خود سفارش دهند. از دیگر تغییراتی که روی این اتومبیل اعمال شده می‌توان به باله عقب، چراغ‌های LED و قالب بدنه خودرو اشاره کرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست