حلوای دورنگ زینت بخش سفره های افطار

سفره های افطار در ماه مبارک رمضان با برخی دسرها و شیرینی جات بیشتر متبرک می شود.
کد خبر : 108371
تاریخ انتشار : یکشنبه 5 اردیبهشت 1400 - 10:17
حلوای دورنگ زینت بخش سفره های افطار

حلواها در طعم های مختلف و بسیار متنوع وجود دارند.

شما عزیزان می توانید این حلوا را در ماه مبارک رمضان امتحان کنید.

طرز تهیه حلوای دورنگ به شرح زیر است:

مواد لازم برای قسمت روشن

آرد سفید ۱و ۱/۲ پیمانه

پودرقند ۱/۲ پیمانه

کره یا روغن جامد ۱۰۰ گرم

هل ۱/۲ ق چ

طرز تهیه :

ابتدا آرد سفید را الک کرده و روی حرارت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم و از روی گاز برمی داریم و دوباره الک می کنیم و روی شعله گاز برمی گردانیم. کره را اضافه کرده و هم می زنیم ، بعد هل را اضافه می کنیم و پودر قند هم روی مواد الک می کنیم و هم می زنیم تا مواد منسجم شود.

قالب ۱۵ در ۱۵را چرب کرده ( من از رینگ متحرک استفاده کردم) ، مواد را داخل قالب پهن کرده و خوب صاف می کنیم به طوری که یکدست باشد و داخل فریزر می گذاریم تا مواد رویی را درست کنیم.

مواد لازم برای قسمت تیره حلوا

آرد سفید ۱و ۱/۲ پیمانه

پودر قند ۱/۲ پیمانه

کره یا روغن جامد ۱۰۰ گرم

پودر کاکایٔو ۱/۵ ق غ

ابتدا آرد سفید را الک کرده و روی حرارت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم و از روی گاز برمی داریم و دوباره الک می کنیم و روی شعله گاز برمی گردانیم، کره را اضافه کرده و هم می زنیم ، بعد پودرکاکایٔو را اضافه می کنیم و بعد پودر قند را هم روی مواد الک می کنیم و هم می زنیم تا مواد منسجم شود.

در آخر مواد را روی حلوای رنگ روشن می ریزیم و صاف می کنیم. سپس می گذاریم داخل فریزر تا سفت شود. بعد از سفت شدن داخل محیط بگذارید تا کمی نرم شود. بعد برش می زنیم.

۴ راهکار مفید برای کاهش اضطراب در خانواده

اگر همان جور سفت باشد و برش بزنیم برش ها تمیز در نمی آید و خرد می شود.

می توانید به جای برش زدن در قالب های سیلکونی بریزید و وقتی سفت شد از قالب در بیاورید.

منبع : رکنا

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست