خورشت مرغ هندی

طرز تهیه خورشت مرغ هندی را در ادامه بخوانید.
کد خبر : 100959
تاریخ انتشار : دوشنبه 25 اسفند 1399 - 13:52
خورشت مرغ هندی

غذاهای هندی در کشور های مختلف دنیا از پرطرفدارترین غذاها هستند.

اغلب غذاهای هندی گیاهی و بدون گوشت تهیه می شوند اما به مرور و بسته به ذائقه گردشگران تغییر کرده و با گوشت هم درست می شود.یکی از محبوب ترین غذاهای هندی چیکن تیکا ماسالا است که با استفاده از گوشت مرغ و ادویه های خاص هندی تهیه می شود. این غذا سرشار از عطر و طعم و رنگ است.

مواد لازم (برای ۴ تا ۶ نفر) :

سینه یا فیله مرغ بدون استخوان : ۵۰۰ گرم

سیر رنده شده : یک قاشق غذاخوری

زنجبیل رنده شده : یک قاشق چای خوری

نمک : یک قاشق چای خوری

مواد لازم سس:

پیاز نگینی ریز خرد شده : یک عدد

گوجه فرنگی بدون پوست و تخمه نگینی خرد شده : ۴ یا ۵ عدد

نمک : یک دوم قاشق چای خوری

پودر زیره : یک قاشق چای خوری

پودر تخم گشنیز : یک قاشق چای خوری

زردچوبه : یک دوم قاشق چای خوری

فلفل قرمز : یک چهارم قاشق چای خوری

فلفل سیاه : یک دوم قاشق چای خوری

ادویه گرام ماسالا : یک دوم قاشق چای خوری

ماست بدون آب(ماست یونانی) : سه قاشق غذاخوری

شنبلیله خشک : یک قاشق چای خوری

گشنیز ریز خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری

خامه : ۴ قاشق غذاخوری

روغن : به میزان لازم

طرز تهیه:

۱.ابتدا سینه یا فیله مرغ را نگینی درشت خرد کنید. ۲.سپس با نمک، سیر و زنجبیل رنده شده مخلوط کرده و نیم ساعت استراحت دهید.

۳.در تابه ای دو سه قاشق روغن بریزید ، گرم که شد تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.

آلرژی از شما دور نمی‌شود اگر دور این مواد غذایی را خط نکشید!

۴.تکه های مرغ را از تابه خارج کنید. تابه دیگری را روی حرارت بگذارید ، دو سه قاشق روغن در تابه بریزیدذ، گرم که شد پیاز ریز شده را اضافه کنید.

۵.با حرارت ملایم تفت دهید تا پیاز نرم و کمی طلایی شود ، فیله گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا آب گوجه کشیده شود.

۶.همه ادویه ها و نمک را اضافه کنید ، تکه های مرغ تفت داده شده را به تابه اضافه کنید و یک دوم پیمانه هم آب بیفزایید و ده دقیقه با در بسته خورش را بپزید تا سس کمی غلیظ شود.

۷.ماست و شنبلیله خشک را اضافه کنید و خورش را در حدی بپزید که آبش غلیظ شود.

۸.حالا گشنیز خرد شده و خامه را هم اضافه کنید و بعد از یکی دو جوش حرارت را خاموش کرده و خورش را در ظرف سرو بکشید.

منبع : رکنا

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست