درست کردن ۳ پودر خوراکی پرکاربرد

برخی از پودرهای غذایی در خوش طعم و خوشرنگ شدن غذاها بسیار موثر است
کد خبر : 107997
تاریخ انتشار : سه شنبه 31 فروردین 1400 - 13:25
درست کردن ۳ پودر خوراکی پرکاربرد

۳ پودر غذایی را به شما آموزش می دهیم که چطور درست کنید.

پودر چغندر :

رنگ دهنده طبیعی که برای رنگ کردن انواع دسر_شیرینی_ نوشیدنی _سوپ و انواع خوراک استفاده کرد

طرز تهیه:

چغندر قرمز تازه را شسته و پوست گرفته و به صورت حلقه های نازک برش می زنیم و در هوای آزاد یا روی بخاری یا شوفاژ خشک می کنیم و بعد آسیاب می کنیم و از رنگ زیبایش لذت می بریم.

پودر فلفل دلمه ای قرمز

فلفل دلمه ای قرمز را بشویید برش های نازک بزنید و در آفتاب بگذارید تا خشک شود. بعد پودر کنید و از طعم و عطر و رنگ بی نظیرش در انواع غذاها استفاده کنید. پاپریکا رنگ طبیعی غذاست.

پودر گوجه فرنگی

طرز تهیه:

گوجه فرنگی را بشویید و برش بزنید. جلوی آفتاب بگذارید. دو سه روزه خشک می شود. بعد پودر کنید و در انواع غذاها از رنگ وطعم بی نظیرش لذت ببرید. برای کسانی که به رب گوجه آلرژی دارند جایگزین خوبی است.

منبع : رکنا

روشهای جلوگیری از سرطان سینه
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست