دستور تهیه “ساندویچ مرغ و قارچ” پنیری خوشمزه

دستور تهیه “ساندویچ مرغ و قارچ” پنیری خوشمزه “ساندویچ مرغ و قارچ” پنیری یکی از فست فود های ویژه می باشد که می توانید آن را به سادگی در منزل تهیه کنید و لذت ببرید. طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ پنیری بازاری: ساندویچ مرغ و قارچ پنیری یکی از ساندویچ های خوشمزه و محبوب می باشد که

کد خبر : 74659
تاریخ انتشار : چهارشنبه 21 آبان 1399 - 22:53
دستور تهیه “ساندویچ مرغ و قارچ” پنیری خوشمزه
ساندویچ مرغ و قارچ

دستور تهیه “ساندویچ مرغ و قارچ” پنیری خوشمزه

“ساندویچ مرغ و قارچ” پنیری یکی از فست فود های ویژه می باشد که می توانید آن را به سادگی در منزل تهیه کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ پنیری بازاری:

ساندویچ مرغ و قارچ پنیری یکی از ساندویچ های خوشمزه و محبوب می باشد که با فراهم کردن مواد اولیه و ادویه های مخصوص آن می توانید یک غذای بی نظیر را نوش جان کنید.

ساندویچ مرغ و قارچ

مواد لازم ساندویچ مرغ و قارچ:

  • سینه مرغ   ۵۰۰ گرم
  • قارچ            ۴۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ    ۱ عدد
  • پنیر رنده شده موزارلا ۳۰۰ گرم
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • پودر زنجبیل و پودر سیر  ۱ قاشق چایخوری
  • پودر رزماری و آویشن  ۱/۴ قاشق چایخوری
  • پودر پاپریکا   ۱/۳ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز  ۱/۸ قاشق چایخوری
  • پودر پیاز و  تخم گشنیز  ۱ قاشق چایخوری
  • نمک  به مقدار لازم
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ :

مرحله اول ( آماده سازی مواد اولیه)

  1. پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
  2. سینه های مرغ را خرد کرده به صورت تکه های کوچک و نازک در می آوریم.
  3. فلفل دلمه ای را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
  4. قارچ ها را به صورت حلقه ای برش داده و کنار بگذارید.

مرحله دوم

ابتدا مقداری روغن درون تابه ای ریخته و روی شعله قرار می دهیم و پیاز هایی که به صورت نگینی خرد شده است را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و سپس سینه های مرغ و فلفل سیاه را اضافه کرده و با شعله ملایم به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم.

اختراع عدد جدید توسط تیم ملی بسکتبال!

طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ

مرحله سوم

سپس فلفل دلمه ای را اضافه کرده و دوباره تفت می دهیم و سپس همه ادویه ها به غیر از نمک را اضافه کرده و دوباره به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم.

ساندویچ مرغ و قارچ پنیری

مرحله چهارم

در این مرحله قارچ های خرد شده و مقدار کمی نمک را اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر تمام مواد را تفت می دهیم و سپس ۱/۳ لیوان آب جوش اضافه کرده و هم می زنیم و درب ماهیتابه را می گذاریم و اجازه می دهیم مواد به مدت ۵ الی ۶ دقیقه بپزد.

ساندویچ مرغ و قارچ

مرحله پنجم

بعد از گذشت مدت زمان معین درب ماهیتابه را برداشته و اجازه دهید آب موجود در آن بخار شود و وقتی آب آن کاملا خشک شد نوبت اضافه کردن پنیر رنده شده موزارلا می باشد( اگر تمایل داشتید می توانید مقدار پنیر را بیشتر کنید).

ساندویچ مرغ و قارچ

سپس درب ماهیتابه را بگذارید تا پنیر به خوبی آب شود و مواد ساندویچ آماده شود.

ساندویچ مرغ و قارچ

مرحله ششم

وقتی مواد اولیه ساندویچ آماده شد می توانید آن را با انواع نان مانند باگت و نان تست سرو کنید و لذت ببرید.

ساندویچ مرغ و قارچ

 

منبع : نمناک

بازدیدها: 10

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست