دستور پخت نان سیر خانگی با نان باگت

یکی از پیش غذاهایی که در اکثر رستوران ها جز پرفروش ترین ها می باشد بدون شک نان سیر است که معمولا با نان باگت تهیه می شود.
کد خبر : 45293
تاریخ انتشار : یکشنبه 11 خرداد 1399 - 1:00
دستور پخت نان سیر خانگی با نان باگت

طرز تهیه نان سیر خانگی :

نان سیر یکی از بهترین پیش غذاهای رستورانی است که می توانید به سادگی آن را در خانه تهیه کنید پس با ما همراه باشید تا دستور تهیه نان سیر را به شما آموزش دهیم.

نان سیر

نان سیر

مواد لازم برای نان سیر:

  • نان باگت فرانسوی تازه
  • سیر:۳ حبه
  • آویشن:نصف قاشق چایخوری
  • فلفل سفید:نوک قاشق چایخوری
  • کره:۳ قاشق غذاخوری
  • نمک دریا:به اندازه لازم
  • فلفل سیاه:کمی
  • تره:به اندازه لازم
  • رزماری:کمی
  • کنجد سیاه:به اندازه لازم

دستور پخت نان سیر خانگی :

کره را از قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد و نرم شود سپس با قاشق هم بزنید تا یکدست شود. در مرحله بعد سیرها را پوست گرفته و روی کره رنده کنید. در ادامه نمک، آویشن ، فلفل سفید و فلفل سیاه را افزوده و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. در این مرحله تره را ریز خرد کرده و به مواد قبلی اضافه کنید و مخلوط نمایید. نان باگت را به اندازه های دلخواه برش زده و روی آن ها از مخلوط کره بمالید.

نان سیر خانگی

همچنین میتوانید روی نان برش های عمیق و عمودی بزنید و داخل برش ها را با مواد کره ای پر کنید این به سلیقه شما بستگی دارد . فر را از قبل با دمای ۲۵۰ درجه روشن کنید تا گرم شود،سپس نان ها را برای ۲ تا ۳ دقیقه در فر قرار دهید در حدی که نان گرم شده و کره آب شود. بعد از اینکه نان ها آماده شدند آن ها را از فر خارج کرده و کمی رزماری آسیاب شده و کنجد بپاشید و سرو نمایید.

تحصن برخی زنان در حرم عبدالعظیم بر سر حجاب

نکته :این نان را می توانید در یخچال حدود ۳ تا ۴ روز نگهداری کنید.

منبع:نمناک

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست