طرز تهیه انواع کرم بروله دسر خوشمزه فرانسوی

کرم بروله دسر خوشمزه فرانسوی است که با خامه و زرده تخم مرغ تهیه میشود و یک لایه ترد کاراملی روی دسر، مشخصه بارز آن است. شما میتونید کرم بروله وانیلی ، پنیر و شکلاتی را به سادگی در خانه درست کنید.
کد خبر : 115981
تاریخ انتشار : دوشنبه 31 خرداد 1400 - 14:24
طرز تهیه انواع کرم بروله دسر خوشمزه فرانسوی

کرم بروله یک دسر خوشمزه فرانسوی است که با خامه و زرده تخم مرغ تهیه میشود. بافت خیلی نرم و کرمی دارد که ویژگی اصلی آن وجود لایه  ترد کاراملی روی دسر است. بروله در زبان فرانسوی به معنی سوخته است و به دلیل سوزاندن شکر روی دسر نام دسر را کرم بروله گذاشته اند.

 

برای دست کردن حالت کاراملی سوخته روی کرم بروله، شکر را روی دسر میریزد و با مشعل مخصوص آشپزخانه یا فندک های مخصوص که شعله مستقیم دارند، شکر روی کرم ، ذوب و کاراملی میشود. درجه سوزاندن شکر به سلیقه خود شما بستگی دارد.

 

اگر مشعل آشپزخانه در خانه نداشتید می توانید کرم بروله را بعد از این که در یخچال گذاشتید و کاملا سرد شد داخل فر بگذارید و شعله بالا یا برویلر را روشن کنید و 2 – 3 دقیقه صبر کنید تا روی دسر کاراملی شود.

 

بیشتر بخوانید : 

کالری ماکارونی، هر بشقاب ماکارونی چند کالری دارد؟

غذا با کدو؛ طرز تهیه ۶ غذای خوشمزه با کدو سبز

 

کرم بروله فرانسوی

مواد لازم کرم بروله فرانسوی

برای 6 نفر

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

زمان پخت : 40 دقیقه

 

زرده تخم مرغ  4 عدد
خامه ی پرچرب   2 پیمانه
شکر  10 قاشق غذاخوری
وانیل   1 و 1/2 قاشق چایخوری
نمک  1/4 قاشق چایخوری
 شکر برای روی دسر  4 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کرم بروله وانیلی

 

طرز تهیه کرم بروله فرانسوی

فر را با دمای 165 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. شش پیاله سرامیکی یا پیرکس را داخل سینی فر بچینید.

خامه ، 4 قاشق شکر ، وانیل و نمک را داخل شیرجوش مخلوط کرده روی شعله متوسط قرار دهید تا داغ شود.

با مشاهده حباب های کوچک روی خامه ، شعله را خاموش کنید و صبر کنید خامه کمی از حرارت بیوفتد.

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده ها را برای مصارف بعدی در یخچال بگذارید.

زرده ها را با همزن دستی بزنید و 6 قاشق شکر به آن اضافه کرده هم بزنید تا شکر حل شود.

 

در حین هم زدن تخم مرغ، یک ملاقه، یک ملاقه از خامه گرم به آن اضافه کنید و هر بار هم بزنید یکدست شود .

نصف قاشق چایخوری وانیل به مخلوط اضافه کنید.

کرم کاستارد ما آمده شده. بهتر است از صافی رد کنید تا گلوله ای در آن نماند.

حالا کاستارد کرم بروله را به اندازه سه چهارم هر کاسه در ظرف ها تقسیم کنید.

سینی را داخل فر گذاشته و داخل سینی آب جوش بریزید به  اندازه ای که تا دو سوم کاسه ها را بگیرد.

 

حدود 40 دقیقه اجازه دهید کرم بروله بپزد.

روی کرم بروله باید کاملا ببندد و حالت فنری داشته باشد به طوری که اگر انگشت به سطح آن زدید چیزی به دستتان نچسبد.

سینی را از فر خارج کرده و بعد از 15 دقیقه کاسه ها را از سینی خارج کنید و بعد از 15 دقیقه دیگر در یخچال بگذارید و اجازه دهید 4 ساعت کاملا خنک شود.

کرم بروله را میتوانید تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.

هنگام سرو روی هر کاسه یک قاشق چایخوری شکر به طور یک نواخت بپاشید و مشعل آشپزخانه را به صورت چرخشی در چند سانتی سطح کرم حرکت دهید تا شکر حالت کاراملی پیدا کند و بعد از 10 دقیقه کرم را برای مهمان ها ببرید.

 

کرم بروله بدون فر

مواد لازم کرم بروله بدون فر

برای 5 نفر

 

زرده تخم مرغ ۶ عدد
شکر سفید  ۶ قاشق غذاخوری
عصاره وانیل ½ قاشق چایخوری
 خامه سنگین یا پرچرب ۲ و ½ فنجان (هر فنجان خامه ۲۳۵ گرم است)
 شکر قهوه‌ای ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کرم بروله بدون فر

 

طرز تهیه کرم بروله بدون فر

برای تهیه کرم بروله وانیلی باید زرده های تخم مرغ را با شکر سفید و وانیل هم بزنید تا غلیظ و کرم رنگ شود.

خامه را در یک قابلمه کوچک ریخته روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به دمای جوش برسد و تا حباب زد بلافاصله از روی حرارت بردارید و کار بگذارید از داغی بیوفتد.

در حال هم زدن خامه ، مخلوط زرده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و تخم مرغ نبندد.

 

برای تهیه کرم بروله وانیلی بدون فر باید قابلمه ای را روی گاز بگذارید و داخل آن ، آب بریزید تا به جوش آید. آب باید به قدری باشد که فقط تا نیمی از ارتفاع کاسه ها بالا بیاید.

 

کرم آماده شده را در 5 کاسه کوچک تقسیم کرده و با احتیاط داخل آب جوش بگذارید و به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم بپزید.

سپس کرم بروله را از قابلمه خارج کرده و رویشان شکر قهوه ای بپاشید و با مشعل آشپزخانه شکرها را کاراملی کنید.

بعد از نیم ساعت رویشان سلفون کشیده و به مدت 5 – 6 ساعت در یخچال بگذارید بماند و سفت شود.

 

کرم بروله پنیری

مواد لازم کرم بروله پنیری

برای 6 نفر

زمان آماده سازی 3 ساعت

زمان پخت 50 دقیقه

 

پنیر خامه ای هم دما با اتاق 300 گرم
شکر یک چهارم فنجان + 2 ق غ
خامه پرچرب یک و نیم فنجان
زرده تخم مرغ بزرگ 6 عدد
وانیل مایع 2 ق چ

 

طرز تهیه کرم بروله پنیری

 

طرز تهیه کرم بروله پنیری

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

پنیر خامه ای را به مدت 2 دقیقه با همزن بزنید سپس یک چهارم فنجان شکر را اضافه کرده به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود.

خامه را اضافه کرده به هم زدن ادامه دهید.

زرده های تخم مرغ به همراه وانیل را یکی یکی حین هم زدن اضافه کنید.

کرم را بین 6 کاسه کوچک تقسیم کنید و داخل سینی فر بگذارید.

سینی را در فر گذاشته و تا نیمه با آب جوش پر کنید و اجازه دهید به مدت 50 دقیقه بپزد.

بعد از خنک شدن به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

شکر باقی مانده را روی کرم ها پاشیده و با کمک مشعل آشپزخانه کاراملیشان کنید.

 

کرم بروله شکلاتی

مواد لازم کرم بروله شکلاتی

خامه‏ (پر چرب)  ۲ فنجان
شکر دانه‌ای ۱/۲ فنجان
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
شکلات (تلخ و شیرین، خرد شده) ۱/۲ فنجان
عصاره وانیل ۲ قاشق چای خوری
آب (داغ) ۸ فنجان
شکر دانه‌ای (برای سرو کردن) ۶ قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) ۴ عدد

 

طرز تهیه کرم بروله شکلاتی

فر را با دمای 163 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

خامه و نیمی از شکر و نمک را داخل شیر جوش ریخته و روش شعله نسبتا زیاد هم بزنید تا به نقطه جوش برید سپس از  روی شعله بردارید.

شکلات را خرد کرده ، 1 قاشق سوپخوری از آن را کنار بگذارید و بقیه را به مدت 20 ثانیه در مایکروفر قرار دهید و هم بزنید و دوباره این کار را تکرار کنید تا کاملا ذوب شود یا این که میتوانید روی حرارت بن ماری ذوب کنید.

زرده تخم مر غ را با نصف دیگر شکر ا هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

حین هم زدن نیمی از خامه را به تدریج به تخم مرغ اضافه کرده و مدام هم بزنید که نبندد سپس مخلوط تخم مرغ را حین هم زدن به خامه داخل شیر جوش اضافه کنید.

شکلات را هم حین هم زدن به مواد اضافه کنید. و سپس از صافی رد کنید که گلوله ای در آن باقی نماند.

 

کاسه ها را داخل یک تابه کیک پزی قرار دهید و مخلوط شکلاتی را داخلشان بریزید تا سه چهارمشان پر شود.

تابه را در فر گذاشته و تا نیمه با آب جوش پز کنید.

به مدت نیم ساعت اجازه دهید دسر در فر بپزد.

سینی را از فر خارج کرده و وقتی از حرارت افتاد، حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

قبل از سرو رویش را شکلات و شکر بپاشید و کاراملی کنید.

 

منبع : بیتوته

بازدیدها: 7

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست