حامیان رئیسجمهور اقدامات میدانی قالیباف را شوآف میدانند ولی جبهه مدافعان رئیس مجلس، قالیباف را مدیری حاضر در صحنه دانسته و روحانی را بهخاطر حضور چند ماهه در قرنطینه، شماتت میکنند.
بهنظر میرسد اگر ستاد ملی مقابله با کرونا پروتکلهای واحدی برای سران قوا میداشت، این اختلافات پدید نمیآمد. با این حال در نبود این دستورالعملها یا عدم توجه به آن، حالا دو رقیب سابق انتخاباتی، در مقام رئیس دو قوه به جدال نیابتی مشغول شدهاند.
رعایت پروتکلهای بهداشتی در اوج بحران کرونا پس از ابتلای دونالد ترامپ به این بیماری اهمیتی مضاعف یافته است و پس از این اتفاق سران کشورها سطح مراقبتهای خود را بالا بردهاند.
برخی ناظران سیاسی، حضور استانی و میدانی قالیباف و رئیسی را انتخاباتی و تبلیغاتی میدانند اما برخی دیگر میگویند چرا منتقدان قالیباف، همین نقدها را به علی لاریجانی رئیس پیشین مجلس وارد نمیدانستند که در اوج بحران به بیمارستانی در قم رفت و اندکی بعد هم کرونا گرفت؟
پیشبینی میشود در ماههای مانده تا انتخابات، رویاروییهای انتخاباتی قالیباف و روحانی بیشتر شود. بهویژه اگر رئیس مجلس بخواهد تجربه علیاکبر ناطق نوری و اکبر هاشمی رفسنجانی در سالهای ۶۸ و ۷۶ را تکرار کرده و بهعنوان رئیس مجلس، وارد کارزار انتخابات ریاستجمهوری شود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0