شیرینی قیطونی خوشمزه و خانگی با دستور تهیه عالی

شیرینی قیطونی خوشمزه و خانگی با دستور تهیه عالی   شیرینی قیطونی از شیرینی های مخصوص شب عید می باشد که طرفداران زیادی میان مردم دارد طرز تهی این شیرینی خوشمزه را در ادامه مطلب بخوانید. مواد لازم شیرینی قیطونی آرد برنج : ۱۱۰ گرم آرد شیرینی : ۲۲۰ گرم پودر قند : ۳۰۰ گرم

کد خبر : 93258
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 بهمن 1399 - 15:34
شیرینی قیطونی خوشمزه و خانگی با دستور تهیه عالی
شیرینی قیطونی

شیرینی قیطونی خوشمزه و خانگی با دستور تهیه عالی

 
شیرینی قیطونی از شیرینی های مخصوص شب عید می باشد که طرفداران زیادی میان مردم دارد طرز تهی این شیرینی خوشمزه را در ادامه مطلب بخوانید.

مواد لازم شیرینی قیطونی

  • آرد برنج : ۱۱۰ گرم
  • آرد شیرینی : ۲۲۰ گرم
  • پودر قند : ۳۰۰ گرم
  • آرد نخودچی :۷۰ گرم
  • روغن جامد :۳۰۰ گرم
  • گلاب : نصف پیمانه
  • پودر زنجبیل : نصف ق غ
  • پودر هل :نصف نصف ق چ
  • پودر نارگیل و پودر پسته :به مقدار کافی
شیرینی قیطونی

شیرینی قیطونی

شیرینی خوشمزه شب عید

طرز تهیه شیرینی قیطونی

برای تهیه این شیرینی خوشمزه و عالی ابتدا روغن جامد را در یک ظرف بریزید و با کمک یک هم زن دستی آن را هم بزنید تا کمی نرم شود. سپس پودر قند را به روغن اضافه کرده و دوباره با همزن هم بزنید تا پودر قند و روغن ترکیب شوند.

در این مرحله هر سه آرد را در ظرف دیگری الک کنید. سپس همان ظرفی که این سه آرد الک شده در آن هست را درون مواد شکر آرام آرام با الک اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید.

در ادامه پودر زنجبیل و هل را نیز اضافه کرده و به آرامی با سر انگشتان ورز دهید سعی کنید بیش از اندازه این خمیر را ورز ندهید زیرا این خمیر روغن پس می دهد و این باعث خرابی خمیرتان می شود.

بعد از اینکه خمیر را ورز دادید روی آن را با استفاده از یک دستمال تمیز بپوشانید و بگذارید تا حدود یک ساعت در دمای محیط بماند.

یک کشته و ۲ مجروح در ناآرامی های شب گذشته الیگودرز

حال خمیر آماده شده را به همراه یک کاسه گلاب ، یک کاسه پودر پسته ، یک کاسه پودر نارگیل و هرچیز دیگری که دوست دارید روی شیرینی تان بریزید روی سطح کارتان قرار بدهید. به اندازه یک گردو از مواد خمیر بردارید و آن را گلوله کنید.

در این میان نیز فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گرا روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را خارج کرده و کاغذ روغنی نیز روی آن بگذاری.

حال گلوله های خمیر را ابتدا درون کاسه گلاب بگذارید خیلی سریع آن را خارج کنید و در هر پودری که دوست دارید بغلتانید و درون سینی فر بگذارید به همین ترتیب تا آخر خمیر پیش بروید.

سینی را درون فر بگذارید و اجازه دهید تا شیرینی ها حدود نیم ساعت درون فر بپزد. بعد از اینکه شیرینی ها را خارج کردید اجازه دهید شیرینی ها سرد شوند و سپس آن ها را سرو کنید.

 

 

منبع : نمناک

بازدیدها: 2

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست