طبق طرح جدید مجلس، واگذاری سهام عدالت به ۶ دهک پایین در اولویت است

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: طبق طرح جاماندگان سهام عدالت، اقشار کم‌درآمد جامعه در اولویت واگذاری این سهام هستند که ۶ دهک جامعه را در برمی‌گیرد.
کد خبر : 52788
تاریخ انتشار : جمعه 10 مرداد 1399 - 23:05
طبق طرح جدید مجلس، واگذاری سهام عدالت به ۶ دهک پایین در اولویت است

محمدرضا پورابراهیمی با اشاره به طرح مجلس برای ساماندهی جاماندگان سهام عدالت، گفت: این احتمال وجود دارد که روند بررسی طرح ساماندهی جاماندگان سهام عدالت در جلسه علنی روز یکشنبه هفته آینده (یازدهم مرداد ۹۹) آغاز شود.

وی افزود: طبق این طرح، ایثارگران، کارگران و بازنشستگان و نیز اقشار کم‌درآمد جامعه در اولویت واگذاری سهام عدالت هستند که براساس برآورد‌های انجام شده، ۶ دهک جامعه را در برمی‌گیرد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: طبق بررسی‌هایی که انجام شده، طبق طرح ساماندهی جاماندگان سهام عدالت، بیش از ۳ میلیون نفر که تحت پوشش کمیته امداد امام (ره) هستند، در مرحله اول، واگذاری سهام عدالت به آن‌ها انجام می‌شود.

پورابراهیمی اضافه کرد: از آنجا که برای پرداخت یارانه معیشتی در تبصره ۱۴ قانون بودجه سال ۹۹، اعتبارات موردنیاز برای تخصیص یارانه کمک معیشتی و سهام عدالت شناسایی و پیش‌بینی شده است، دولت باید با شناسایی افراد واجد شرایط، جامعه یارانه‌بگیران و مشمولان سهام عدالت را نیز طبق این طرح اصلاح کند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: در آغاز اجرای قانون سهام عدالت و واگذاری این سهام به سهامداران در سال ۸۵، حدود ۵۰ میلیون نفر از افراد جامعه این سهام را دریافت کردند که ۲۰ میلیون نفر از این تعداد، جزو شش دهک پایین درآمدی بودند و مابقی افراد که در دهک‌های پایین قرار دارند نیز براساس این طرح، از مزایای سهام عدالت بهره‌مند خواهند شد.

منبع: تسنیم

هراز از رودهن تا آمل یک طرفه شد
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست