طرز تهیه براونی

شما می توانید از براونی به عنوان یک دسر بسیار خوشمزه و شیک در مجالس و مهمانی های خود استفاده کنید و یا به عنوان یک میان وعده و یا یک عصرانه دلچسب به همراه یک فنجان چای یا قهوه از خوردن براونی لذت ببرید.
کد خبر : 103457
تاریخ انتشار : دوشنبه 2 فروردین 1400 - 21:32
طرز تهیه براونی

مواد لازم:

کره: ۲۰۰ گرم

شکلات تلخ: ۲۰۰ گرم

تخم مرغ: ۴ عدد

نمک: نصف قاشق چای خوری

شکر قهوه ایی: یک پیمانه

وانیل: ۲ قاشق چای خوری

آرد: یک پیمانه

شکر سفید: یک پیمانه

طرز تهیه:

مرحله اول:

برای تهیه براونی ابتدا فر را روشن کرده و بر روی دمای ۱۷۵ درجه ی سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود سپس قالب کیک پزی به ابعاد بیست در سی سانتی متری را انتخاب کرده و کف و دیواره های قالب را با کاغذ روغنی کاملا بپوشانید روی کاغذ روغنی را با کره و یا اسپری روغن چرب کنید.

شکلات تلخ را با دست کمی خرد کرده و به همراه کره درون کاسه ی پیروکس مناسبی بریزید کاسه را بر روی بخار کتری و یا سماور قرار دهید در غیر این صورت درون قابلمه ی مقداری آب ریخته و بر روی اجاق گاز بگذارید تا آب درون قابلمه به جوش بیاید سپس شعله ی زیر قابلمه را تا آن جا که می توانید کم کرده و  کاسه را بر روی قابلمه بگذارید و با قاشق به آرامی کره و شکلات تلخ را به هم بزنید  تا شکلات و کره درون کاسه کاملا ذوب شده و با یکدیگر خوب مخلوط شوند.

 

مرحله دوم:

در این مرحله تخم مرغ ها را تک تک  درون کاسه کوچکی بشکنید و بعد از اطمینان از سالم بودن تخم مرغ ها آن ها را درون ظرف مناسبی که می خواهید مایه براونی خود را درون آن تهیه کنید ریخته و  با استفاده از هم زن زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را خوب با یکدیگر مخلوط کنید مخلوط شکلات و کره ذوب شده را به همراه شکر سفید، وانیل، نمک و شکر قهوه ای را به تخم مرغ ها اضافه کرده و همه ی مواد را خوب با یکدیگر ترکیب کنید آرد را نیز الک کرده تا کاملا هوادهی شود و هنگام ترکیب با مواد گلوله گلوله نشود سپس آرد را طی چند مرحله به مواد خود اضافه کرده و به آرامی با بقیه ی مواد ترکیب کنید به طوری که مایه یکدستی حاصل شود.

طرز تهیه بهترین غذا برای مهمانی

 

مرحله سوم:

در این مرحله مایه ی براونی را درون قالبی که از قبل آماده کرده اید بریزید و سطح روی آن را با استفاده از قاشق یا پالت تا آن جا که می توانید صاف کنید چون مایه براونی نسبت به کیک به دلیل عدم استفاده از شیر کمی سفت تر می باشد سپس قالب را درون فری که از قبل آماده و گرم کرده اید قرار دهید حدود چهل الی چهل پنج دقیقه صبر کنید تا سطح روی براونی کاملا براق شود این سطح براق به صورت یک سطح جدا از کل براونی به نطر می رسد بعد از این مدت قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا براونی کاملا خنک شود سپس براونی به صورت مربع های هم اندازه  و یا شکل ها ی دلخواه برش بزنید.

در این مرحله براونی شما کاملا آماده است می توانید آن را درون ظرف مناسبی چیده و به همراه چای یا قهوه سرو کرده و میل کنید.

 

منبع: مامی فود

بازدیدها: 0

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست