طرز تهیه برنج زعفرانی

برنج زعفرانی یکی از غذاهای خوشمزه و شناخته شده ایرانی است که به همراه انواع کباب ها ، خورش ها و غذاهای پرطرفدار ایرانی سرو می شود.
کد خبر : 103936
تاریخ انتشار : شنبه 7 فروردین 1400 - 11:21
طرز تهیه برنج زعفرانی

مواد لازم:

برنج: ۴ پیمانه

زعفران: ۴ قاشق غذا ‌خوری

روغن: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

در ابتدا مقداری زعفران سائیده شده را در نصف استکان آب جوش (بسته به میزان زعفران مقدار آب متفاوت است) حل می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا دم بکشد.

برنج را زیر آب روان شسته تا زمانی که آب آن سفید و خالی از گرد و خاک شود، سپس درون قابلمه­ ای ریخته مقداری آب و نمک اضافه کرده (یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج آب کافی است) و حدود نیم ساعت اجازه دهید خیس بخورد.

روغن و زعفران دم کشیده را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملاً یک رنگ شود و زیر قابلمه را روشن نموده و اجازه دهید تا جوش بیاید و آب برنج کاملاً بخار شود. شعله را کم نموده و یک دم کنی بگذارید تا برنج خوب دم بکشد.

پس از آماده شدن برنج و سرد شدن قابلمه برنج را در ظرفی برگردانده.

این برنج خوشرنگ و خوشمزه را می‌توان با خوراک گوشت یا مرغ و یا خورشت‌های خوشمزه سرو نمود. در ضمن به خاطر داشته باشید بهترین ته دیگ درون قابلمه‌های نچسب درست می‌شود.

 

منبع: مامی فود

از مولایمان درس بگیریم/ برخورد امام علی(ع) با مدیران فاسد چگونه بوده است؟

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست