طرز تهیه خوراک گوشت تکنفره

یکی از غذاهای خوشمزه ترکی که از نظر ظاهری بسیار زیبا بوده و حالت تکنفره و پرسی دارد و طرز تهیه خیلی راحتی دارد.
کد خبر : 103135
تاریخ انتشار : شنبه 30 اسفند 1399 - 11:07
طرز تهیه خوراک گوشت تکنفره

مواد لازم:

خمیرهزار لا: مقدار کافی

نمک فلفل: مقدار کافی

روغن مایع: مقدار کافی

فلفل سبز: ۲ عدد

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز: یک عدد

زرده تخم مرغ: یک عدد

طرز تهیه:

مرحله اول:

ابتدا و برای شروع مواد میانی غذا را که مواد گوشتی هستند درست می کنیم و برای این منظور یک عدد پیاز را شسته و آن را پوست می کنیم و پیاز را به صورت ریز و نگینی خرد می کنیم.

سپس داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و تابه را روی گاز می گذاریم و وقتی روغن داغ شد پیازها را در تابه تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.

سپس ۲ عدد فلفل سبز را شسته و با چاقو خرد می کنیم و ان را به تابه پیازها اضافه می کنیم و در تابه تفت می دهیم.

مرحله دوم:

سپس ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را داخل تابه پیازها می ریزیم و انها را در تابه تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند. سپس ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی داخل تابه می ریزیم و آن را تفت می دهیم تا رنگ رب باز شود و بوی خامی رب گرفته شود.

برای پختن گوشت نصف استکان آب داخل تابه می ریزیم و درب تابه را می بندیم تا آب داخل تابه بخار شود و گوشت بپزد. سپس وقتی گوشت پخت زیر گاز را خاموش می کنیم و آن را کنار می گذاریم.

مرحله سوم:

سپس خمیر هزار لا را روی یک سطح صاف قرار داده و آن را با کاتر دایره ای می بریم تا قسمت زیر خمیر آماده شود. برای قسمت روی خمیر نیز از دو کاتر دایره ای استفاده می کنیم و با یک کاتر دایره ای هم اندازه کاتر قبلی بیرون آن را می بریم و سپس با کاتر کوچکتر مطابق شکل زیر داخل خمیر را خالی کرده و آن را به شکل رینگ در می اوریم.

بدترین و بهترین مواد غذایی که می‌توانید مصرف کنید

سپس کف یک ظرف پیرکس را با روغن مایع چرب می کنیم و خمیر دایره ای را کف ظرف می گذاریم و روی آن را با چنگال سوراخ سوراخ می کنیم تا لایه زیر در فر باد نکند و چند لایه نشود.

سپس روی خمیر فوق الذکر را خمیر رینگی شکل قرار می دهیم و با زرده تخم مرغ همزده شده خمیر را مطابق شکل زیر رومال می زنیم.

 

 

مرحله چهارم:

سپس ظرف خمیر را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد برای مدت ۱۵ دقیقه می گذاریم تا خمیر هزار لای رینگی شکل باد کند و مطابق شکل زیر بالا آید و چند لایه شود.

 

مرحله پنجم:

سپس از مواد گوشتی تهیه شده در مراحل قبل داخل خمیر می ریزیم و خمیر را برای ۱۰ دقیقه دیگر داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد می گذاریم تا غذای ما بپزد و آماده شود.

 

مرحله ششم:

سپس وقتی غذا آماده شد ان را از فر در آورده و برای شام میل می کنیم و یا آن را برای ناهار می خوریم. ضمنا این غذا چون حالت تکنفره دارد می توان آن را بعنوان فینگر فود تهیه کرده و برای مهمانی ها و مجالس نیز استفاده کرد.

 

منبع: مامی فود

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست