طرز تهیه شوید پلو با ماهی سوخاری

غذایی که برای امروز در نظر گرفته ام شوید پلو با ماهی سوخاری هست. این دو ترکیب بسیار عالی و جوری با هم هستند. علاوه بر این که این دو غذا طعم یکدیگر را تکمیل می کنند از لحاظ غذایی و سلامتی نیز ترکیب مناسبی هستند.
کد خبر : 102804
تاریخ انتشار : چهارشنبه 27 اسفند 1399 - 9:56
طرز تهیه شوید پلو با ماهی سوخاری

مواد لازم:

ماهی: یک عدد

آرد نان: یک پیمانه

پودر سوخاری: یک پیمانه

تخم مرغ: ۳عدد

آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز: ۲عدد

سیر: ۲حبه

نمک فلفل زردچوبه: به میزان لازم

زعفران دمکرده: ۲ قاشق غذاخوری

شوید: یک پیمانه

برنج: ۲پیمانه

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

مرحله اول:

در ابتدا ماهی خود را تمیز کرده و استخوان هایش را جدا کنید. ماهی را تمیز بشوید و فلس های آن را جدا کنید و دور بیندازید. می توانید سر آن را نیز جدا کنید.

ماهی را به قطعات دل خواه خود برش بزنید و کنار بگذارید. مواد ماهی را آماده می کنیم.

یک عدد پیاز را پوست گرفته و بشویید و خورد کنید.

تکه های پیاز نباید زیاد ریز باشد که جدا کردنش از ماهی سختتان شود پس پیاز را به تکه های نسبتا بزرگی تقسیم می کنیم. پیاز را روی ماهی می ریزیم. سیر را پوست گرفته و می شوییم و ان را به چهار تکه برش می زنیم و آن ها را نیز به ماهی اضافه می کنیم.

کمی آب لیموی تازه و فلفل و نمک به روی ماهی ریخته و با دست خوب به خورد گوشت ماهی می دهیم تا ماهی مان مزه دار شود. روی ظرف ماهی را ببندید و آن را کنار بگذارید تا استراحت کند.

مرحله دوم:

اگر نان بیات و مانده ای دارید آن را پودر کنید و شبیه به آرد کنیدش و از آن به عنوان پودر سوخاری استفاده کنید.

اگر این ارد برایتان مزه خاصی ندارد می توانید با توجه به مزاج خود به آن کمی زردچوبه و فلفل سیاه و پودر جوز هندی اضافه کنید تا طعم دار شود.

پرواز ارشا اقدسی این بار به سوی آسمان‌ها

مرحله سوم:

تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و هم بزنید و در کنار ظرف آرد نان قرار دهید.

اگر چند ساعت از مزه دار شدن ماهی تان گذشته آن ها را ابتدا در آرد نان بزنید و بعد در تخم مرغ بغلطانید و بعد دوباره در آرد گذاشته و همه جایش را با آرد بپوشانید و کنار بگذارید.

مرحله چهارم:

شوید تازه تهیه کنید و تمیزش کنید و بعد بشویید. شوید ها را خیلی ریز خورد کنید.

تابه ای برداشته و کمی روغن در ان بریزید تا داغ شود. پیاز دیگر را بعد پوست گرفتن خورد کنید و به روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد هم شوید را اضافه کنید و با هم سرخشان کنید.

مرحله پنجم:

آب برنج را بگذارید تا بجوشد. بعد برنج را اضافه کرده و به آن نمک اضافه کنید.

وقتی دانه برنج نرم شد ان را آب کش کرده و شوید سرخ شده را لا به لای پلو بریزید و بگذارید دم بکشد.

حالا ماهی ها را در تابه ای سرخ کرده و خوب برشته کنید. بعد از دم کشیدن شوید پلو آن را با ماهی ها سرو کنید.

 

منبع: مامی فود

بازدیدها: 0

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست