مواد لازم:
خرما: ۱۵ عدد
بادام زمینی: نصف لیوان
نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
در ابتدای کار پوست خرما را جدا کرده و هسته آنها را بگیرید.
سپس آنها را به همراه بادام زمینی و نمک درون میکسر ریخته و حدود یک تا ۲ دقیقه میکس کنید تا مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.
قالبهای مورد نظر را کمی چرب نمایید و ترکیب خمیری شکل را در آنها بریزید و سپس در حدود ۲ ساعت آن را درون یخچال بگذارید تا خنک شود.
حال میتوانید شکلاتهای خرمایی خوشمزه را از قالب بیرون آورید و در ظرفی زیبا سرو کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0