طرز تهیه “نان شکم پر” خوشمزه و متفاوت

 مواد لازم برای نان شکم پر خمیر نان کروسان (یا خمیر دلخواه):۲ بسته سیب زمینی پخته و له شده:۲ فنجان گوشت بوقلمون پخته، خرد شده:۲ فنجان پنیر چدار، رنده شده :۲ فنجان لوبیا سبز :یک فنجان سس دلخواه :نصف فنجان طرز تهیه نان شکم پر سیب زمینی را از قبل پخته و له کنید، گوشت بوقلمون

کد خبر : 33129
تاریخ انتشار : دوشنبه 28 بهمن 1398 - 14:02
طرز تهیه “نان شکم پر” خوشمزه و متفاوت

 مواد لازم برای نان شکم پر

  • خمیر نان کروسان (یا خمیر دلخواه):۲ بسته
  • سیب زمینی پخته و له شده:۲ فنجان
  • گوشت بوقلمون پخته، خرد شده:۲ فنجان
  • پنیر چدار، رنده شده :۲ فنجان
  • لوبیا سبز :یک فنجان
  • سس دلخواه :نصف فنجان
نان شکم پر
نان شکم پر

طرز تهیه نان شکم پر

سیب زمینی را از قبل پخته و له کنید، گوشت بوقلمون را هم پخته و خرد نمایید.

خمیر را روی یک سطح صاف باز کرده و آن را با وردنه پهن و نازک کنید، سپس به کمک یک چاقوی تیز خمیر را به شکل مثلث های یک اندازه برش بزنید.

روی قاعده هر یک از خمیرها مقداری از سیب زمینی را قرار داده و روی آن کمی گوشت ، پنیر و لوبیای سبز بگذارید .

در ادامه خمیرها را رول کرده و طوری داخل سینی فر قرار دهید که راس ها زیر قرار بگیرد.

سینی را برای ۲۰ دقیقه در فری که با دمای ۳۵۰ درجه گرم شده قرار دهید تا خمیر پخته و طلایی شود.

نان شکم پر

نکات تکمیلی در مورد نان شکم پر

نان شکم پر جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۵دقیقه میباشد .
نان شکم پر را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست