طرز تهیه پای مرنگ لیمویی تک نفره

شیرینی پای مرنگ لیمویی با بستنی بسیار خوشمزه است و به صورت ساندویچی سرو می شود. این شیرینی خوشمزه مناسب روزهای گرم سال است.
کد خبر : 103560
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 فروردین 1400 - 14:03
طرز تهیه پای مرنگ لیمویی تک نفره

طرز تهیه پای مرنگ لیمویی با بستنی:

مواد لازم برای تهیه ی پای دستی مرنگ لیمویی :

 سفیده تخم مرغ، به دمای محیط رسیده  ۴ عدد
 کرم تارتار  یک چهارم قاشق چایخوری
 نمک  یک هشتم قاشق چایخوری
 شکر  سه چهارم فنجان
 عصاره لیمو نصف قاشق چایخوری
 بستنی وانیلی  ۱ پیمانه
 تردک (کراکر) گراهام  ۴ ورق کمی خرد شده
 کشک لیمو سه چهارم فنجان

 

طرز تهیه پای دستی مرنگ لیمویی :

قفسه های فر را در یک سوم بالایی و یک سوم پایینی فر قرار دهید. فر را با دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

 

با همزن برقی سفیده، کرم تارتار و نمک را بزنید تا پف کند. در حالی که همزن با سرعت بالا کار می کند، به تدریج شکر را اضافه کنید و آنقدر بزنید تا مرنگ براق و سفت شود، حدودا ۳ دقیقه هم بزنید. عصاره لیمو را اضافه کنید.

 

مواد مرنگ را داخل قیف با ماسوره ی ستاره ی بزرگ بریزید و روی کاغذ روغنی به صورت دایره ای بریزید. دایره های مواد مرنگ را به اندازه ی نان بستنی بریزید. برای ریختن به شکل دایره از مرکز شروع کنید و دایره را درست کنید.

 

آن ها را به فر منتقل کنید. بلافاصله دمای فر را به ۹۰ درجه سانتیگراد تغییر دهید. و حدود ۴۵ دقیقه آن ها را بپزید. دقت کنید اگر زیر آن ها تغییر رنگ داد حتما زودتر از این موعد فر را خاموش کنید. این شیرینی در فر سریع می سوزد و نباید زیر آن تغییر رنگ بدهد و فقط لازم است آن را بپزید. و اگر نپخته بودند اجازه بدهید زمان بیشتری در فر بمانند.

پنجشنبه عید فطر اعلام شد

 

بدون باز کردن در فر، فر را خاموش کنید و بگذارید حداقل ۶ ساعت مرنگ ها در فر بسته شده خنک شوند.

اجازه بدهید بستنی کمی نرم شود. تردک یا کراکرهای گراهام را با بستنی مخلوط کنید.

 

با استفاده از مشعل گاز، لبه های مرنگ را قهوه ای کنید. ⅓ فنجان بستنی را روی ۶ عدد مرنگ و ۲ قاشق غذاخوری کشک لیمو را روی ۶ مرنگ دیگر پخش کنید. یکی از مرنگ های بستنی را با یکی از مرنگ های رویه کشک لیمویی روی هم قرار بدهید تا به صورت ساندویچ در آیند. این کار را با مرنگ های باقی مانده تکرار کنید. بلافاصله سرو کنید یا تا ۲ ساعت آن را داخل فریزر قرار بدهید.

 

* مراقب باشید هنگام قهوه ای کردن روی مرنگ ها نسوزند و دست خودتان نسوزد.

منبع:بیتوته

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست