طرز تهیه پلو بادمجان ترکی

کاربرد بادمجان در غذاهای ترکی بسیار زیاد است و یکی از غذاهای خوشمزه ترکی که با بادمجان درست می شود و بسیار خوشمزه و قوی بوده و طرز تهیه راحتی دارد، پلو بادمجان ترکی است.
کد خبر : 93856
تاریخ انتشار : شنبه 25 بهمن 1399 - 12:31
طرز تهیه پلو بادمجان ترکی

مواد لازم:

برنج: ۲ پیمانه

بادمجان: ۲عدد

گوجه فرنگی: ۲ عدد

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز: یک عدد

سیر: یک حبه

آب: ۳ لیوان

نمک فلفل: مقدار کافی

روغن مایع:  مقدار کافی

کره: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

مرحله اول:

ابتدا و برای شروع کار، ۲ عدد بادمجان را شسته و ان را برای مدت نیم ساعت داخل ظرف اب و نمک می گذاریم تا تلخی بادمجان گرفته شود. سپس بادمجانها را ابکش کرده و آنها را با چاقو به صورت ریز و نگینی خرد می کنیم.

سپس داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و تابه را روی گاز می گذاریم و وقتی روغن داغ شد، بادمجانهای خرد شده را داخل تابه می ریزیم و آنها را در روغن داغ سرخ می کنیم تا بپزند و مقدار کافی نمک و فلفل برای مزه دار شدن بادمجانها به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم:

سپس در ادامه داخل یک تابه مقداری روغن مایع می ریزیم و تابه را روی گاز می گذاریم و سپس یک قاشق غذاخوری کره نیز داخل تابه می ریزیم و وقتی کره اب شد، یک عدد پیاز را شسته و ان را پوست کنده و ان را به صورت نگینی خرد می کنیم.

سپس پیاز خرد شده را داخل تابه می ریزیم و ان را در تابه تفت می دهیم تا نرم و سبک شود.

مرحله سوم:

سپس در ادامه سراغ گوجه فرنگی می رویم و ۲ عدد گوجه فرنگی را شسته و انها را پوست کنده و رنده می کنیم. سپس گوجه فرنگی خرد شده را داخل تابه پیاز می ریزیم و انها را در تابه تفت می دهیم و سپس ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی داخل تابه می ریزیم و مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم و سپس نمک و فلفل را به مقدار کافی برای مز ه دار شدن به داخل تابه می ریزیم و همه مواد را خوب با هم قاطی می کنیم.

پرسپولیس کار استقلالی ها را تلافی می کند

مرحله چهارم:

سپس در ادامه ۲ پیمانه برنج  ترکی را داخل اب می ریزیم و به ان مقداری نمک اضافه می کنیم و قابلمه را روی گاز می گذاریم تا برای ۵ دقیقه برنج بجوشد و سپس ان را ابکش می کنیم.

مرحله پنجم:

سپس در ادامه برنج ابکش شده مرحله قبل را داخل تابه پیاز و رب و گوجه فرنگی می ریزیم و کمی برنج را درتابه تفت می دهیم و با مواد داخل تابه خوب قاطی می کنیم. سپس ۲ لیوان اب داخل تابه می ریزیم و زیر گاز را ملایم می کنیم و منتظر می شویم تا مواد ما داخل تابه بجوشد و اب داخل تابه کاملا بخار شود و غذا بپزد.

در اخر بادمجان سرخ شده در مراحل قبل را به برنج اضافه می کنیم و ان را روی برنج می ریزیم و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.

مرحله ششم:

اکنون غذای ترکی ما اماده است. ان را در ظرف مناسبی می ریزیم و پلو بادمجان ترکی را برای وعده غذایی ناهار ان را همراه با سبزی خوردن و سالاد و .. میل می کنیم. نوش جان

امیدوارم از دستور تهیه این غذای ترکی خوشتان امده باشد و ان را در منزل برای خانواده بعنوان یک غذای مخلوط جدید درست کنید.

 

منبع: مامی فود

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست