طرز تهیه پیراشکی خانگی با نان لواش ، خوشمزه و خواستنی
طرز تهیه پیراشکی خانگی با نان لواش ، خوشمزه و خواستنی “پیراشکی با نان لواش” از خوشمزه ترین پیش غذاها می باشد که دستور تهیه آسانی دارد ما در ادامه دستور تهیه این پیش غذا معرکه را برای شما آورده ایم. مواد لازم پیراشکی گوشت با نان لواش گوشت چرخ کرده : نیم کیلو


طرز تهیه پیراشکی خانگی با نان لواش ، خوشمزه و خواستنی
مواد لازم پیراشکی گوشت با نان لواش
- گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
- قارچ : به مقدار دلخواه
- سیر :۲ حبه
- پنیر پیتزا : به میزان لازم
- پیاز : یک عدد
- نان :به مقدار لازم
- سبزی معطر : ۵۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل، روغن : به میزان لازم
پیراشکی با نان لواش
طرز تهیه پیراشکی گوشت با نان لواش
برای تهیه این پیراشکی لذیذ و خوشمزه ابتدا باید پیاز هایتان را شسته پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید و در تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید تا کمی نرم شوند.
بعد از نرم شدن پیاز ها گوشت چرخ کرده تان به پیاز ها اضافه کنید و آن ها را تفت دهید تا رنگ گوشت چرخ کرده تغییر کند. در این مرحله می توانید رب و ادویه هایتان را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و تفت دهید.
دوحبه سیر رنده شده را به همراه هر مواد دیگری مثل قارچ و یا فلفل دلمه یا سیب زمینی به موادتان اضافه کنید و بگذارید تا کاملا سرخ شوند.
در ادامه سبزی های معطرتان را به مواد پیراشکی اضافه کنید و تفت دهید مزه مواد میانی پیراشکی تان را بچشید اگر نیاز به چیزی داشت به آن بیافزایید.
در این مرحله باید مواد پیراشکیتان را درون نان بریزید و به دلخواه خودتان مقداری پنیر روی مواد پیراشکی بریزید سپس آن ها را به هر حالتی که دوست دارید ببندید و سرخشان کنید.
می توانید نان پیراشکی را همانند سمبوسه ها ببندید این کار شما را راحت تر می کند و یا به اندازه یک مربع متوسط از نان ببرید مواد را وسط مربع بگذارید سپس پنیر پیتزا روی آن بریزید و مربع را به حالت بقچه بپیچید و سرخ کنید.
پیراشکی شما حاضر است می توانید آن را با زرشک و یا سبزی تزئین کنید.
منبع : نمناک
برچسب ها :پیراشکی خانگی ، نان لواش
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0