طرز تهیه چانا ماسالا

چانا ماسالا، یکی از غذاهای تند هندی و یا پاکستانی است. این غذا از غذاهای رژیمی مخصوص گیاهخوران و وگان است.
کد خبر : 94855
تاریخ انتشار : دوشنبه 27 بهمن 1399 - 13:46
طرز تهیه چانا ماسالا

طرز تهیه چانا ماسالا:

مواد لازم برای چانا ماسالا :

 روغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خرد شده ۲ عدد
 سیر خرد شده  ۱ حبه
 گشنیز آسیاب شده ۱ قاشق غذاخوری
 زیره آسیاب شده ۲ قاشق چایخوری
 فلفل دلمه ای آسیاب شده نصف قاشق چایخوری
 پودر زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
 گوجه فرنگی خرد شده  ۶ قاشق غذاخوری
آب ۱ فنجان
نخود پخته شده ۲ فنجان
زیره بو داده ۲ قاشق چایخوری
پودر آمچور ۱ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا ۲ قاشق چایخوری
گرام ماسالا ۱ قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
آب لیموترش نصف لیموترش
فلفل تند خرد شده ۱ عدد
زنجبیل تازه رنده شده ۲ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه چانا ماسالا :

ابتدا روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. سپس پیاز و سیر را اضافه کنید و روی حرارت متوسط تفت بدهید تا قهوه ای شوند، حدود ۳-۵ دقیقه.

 

حرارت را کم کنید. پودر گشنیز، پودر زیره، کاین و زردچوبه را اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید. گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و تفت بدهید تا کمی تیره شوند. نخود و یک فنجان آب به آن اضافه کنید و هم بزنید.

 

زیره بو داده، آمچور، پاپریکا، گرام ماسالا، نمک، آبلیمو را اضافه کنید. و به مدت ۱۰ دقیقه آن را بپزید.

 

در قابلمه را بردارید و چیلی خرد شده و زنجبیل را اضافه کنید، آن را هم بزنید و به مدت ۳۰ ثانیه بدون درب بپزید.

نکاتی برای چانا ماسالا:

 در انتهای چانا ماسالا گشنیز خرد را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید. و یا روی آن را با گشنیز خرد تزیین کنید.

 

حضور زاکانی، هاشمی و قالیباف در انتخابات

 می توانید این غذای خوشمزه، تند و سالم را با برنج یا نان سرو کنید.

منبع:بیتوته

بازدیدها: 0

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست