طرز تهیه کاناپ ژامبون، فینگرفودِ محبوب

کاناپ ژامبون، یکی از انواع فینگرفود‌های محبوب و خوشمزه است که دستور تهیه آن بسیار راحت می‌باشد. کاناپ ژامبون را می‌توانید به عنوان پیش غذا و یا عصرانه در منزل تهیه و سرو کنید.
کد خبر : 87596
تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 دی 1399 - 11:41
طرز تهیه کاناپ ژامبون، فینگرفودِ محبوب

کاناپ ژامبون، یکی از انواع فینگرفود‌های محبوب و خوشمزه است که دستور تهیه آن بسیار راحت می‌باشد. کاناپ ژامبون را می‌توانید به عنوان پیش غذا و یا عصرانه در منزل تهیه و سرو کنید. این فینگرفود همچنین برای کودکان نیز مناسب بوده و به دلیل کوچک بودن حجم غذا و ظاهر عالی آن یک میان وعده سالم و خوشمزه برای کودکان تان خواهد بود.

کاناپ ژامبون

مواد لازم

  • ژامبون گوشت: ۸ اسلایس
  • خامه: ۵۰ گرم
  • پنیر کیوب: ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • پیازچه: ۴ ساقه
  • گوجه فرنگی گیلاسی: ۱۰۰ گرم
  • روغن: به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

کاناپ ژامبون

 

طرز تهیه:

۱. ابتدا کف قالب مافین را کمی با روغن چرب کنید.

۲. ژامبون‌ها را برش زده و در قالب قرار دهید.

۳. سپس بر روی آن کمی پنیر کیوب، پیازچه حلقه‌ای خرد شده و یک گوجه فرنگی قرار دهید.

۴. در یک کاسه تخم مرغ ها، خامه و ادویه‌ها را ریخته و مخلوط کنید.

۵. سپس مخلوط آماده شده را به مقدار لازم بر روی کاناپ‌ها بریزید.

۶. مجدداً کمی پنیر کیوب بر روی کاناپ‌ها نیز بریزید.

۷. فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

۸. کاناپ‌ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شوند.

منبع : برترین ها

خودرو چقدر ارزان می شود؟
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست