طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای

یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که می شود با گوشت مرغ درست کرد کباب کوبیده مرغ هست که خیلی شبیه کباب کوبیده با گوشت که تنها تفاوتش استفاده از گوشت مرغ به جای گوشت قرمز هست.
کد خبر : 85260
تاریخ انتشار : یکشنبه 7 دی 1399 - 10:17
طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای

مواد لازم:

مرغ: ۵۰۰ گرم (بهتره که ترکیبی از ران و سینه استفاده کنید ولی میتونید یک مرغ بخرید و از استخون دربیارید و چرخ کنید)
پیاز: ۲ عدد
سیر : ۴ حبه
کره: ۵۰ گرم
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

برای تهیه کوبیده مرغ احتیاج داریم به ترکیب ران و سینه یا فیله و سینه مرغ چرخ شده، سینه خالی استفاده نکنید چون کبابتان سفت و خشک می شود پیاز و سیر میکس شده و پاپریکای تازه یا دلمه قرمز و سبز چرخ شده نمک و فلفل سیاه و قرمز پاپریکا.

زردچوبه آب زعفران مقداری مخلوط رو خوب ورز بدهید دو ساعت داخل یخچال بگذارید اگه داخل فر می پزید یک استکان کوچیک روغن داخل گوشت بریزید دوباره مخلوط کنید تا به مستطیل نچسب رو کمی چرب کنید گوشت رو داخلش پهن کنید و با چاقو یا سر انگشتان خط بندازید روی آن را فویل بکشید داخل فر ۱۹۰ نیم ساعت بعد نیم ساعت فویل را بردارید گریل روشن کنید تا سطح آن برشته شود بعد از فر خارج کنید روش ترکیب کره آب شده و آب زعفران بزنید.طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای - مواد را در تابه پهن میکنیم

همانطور که در تصویر میبینید مواد رو داخل تابه (یا سینی فر فرقی نداره) ریختیم و سپس با دست صاف کردم و بعد با استفاده از پشت چاقو خط بین کوبیده ها انداختم تا بعدا خیلی راحت جداشون کنم.

دوستان عزیز می توایند مواد آماده شده رو داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد هم قرار بدید ولی حتما آخر کار حدود ۵ دقیقه گریل رو روشن کنید تا روی کباب هم کاملا پخته شود.

ماجرای پیامک های ارسالی جریمه تردد شب انتخابات 1400 چه بود؟ - مردم نگران نباشند

نکات کلیدی:

اگه شما فقط از سینه مرغ استفاده کنید کباب شما کمی خشک میشه پس حتما از ران هم در مخلوط خودتون استفاده کنید.

میتونید مواد رو در غذا ساز مخلوط کنید و اگه غذاساز نداشتید مرغ رو چرخ کنید یا گوشت مرغ چرخ شده تهیه کنید و حتما نواد رو خوب ورز بدهید که مواد به خوبی با هم مخلوط شود.

می توانید سه قاشق سوپخوری سس گوجه‌فرنگی را با دو قاشق سوپخوری فلفل دلمه ریز خرد شده را همراه با خردل (به میزان لازم) به مایه‌ی گوشت اضافه کنید.

حتما در یک ظرف دیگه گوجه هم سرخ کنید تا جذابیت غذا و خوشمزگی اون چند برابر شود.

منبع:خبرفوری

بازدیدها: 0

برچسب ها : ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست