طرز تهیه گوشت بوقلمون ترکیه ای

گوشت بوقلمون از غذاهای خوشمزه ای است که می توانید به روش های متفاوتی بپزید. این غذای ترکیه ای علاوه بر خوشمزگی سرشار از خاصیت است.
کد خبر : 91149
تاریخ انتشار : یکشنبه 12 بهمن 1399 - 15:00
طرز تهیه گوشت بوقلمون ترکیه ای

طرز تهیه گوشت بوقلمون ترکیه ای :

 

موادلازم برای تهیه گوشت بوقلمون ترکی :

 سینه ی بوقلمون چرخ کرده ۱ عدد
 جو پرک  یک سوم فنجان
 شیر بدون چربی  یک چهارم فنجان
 تخم مرغ ۱ عدد
 سس فلفل قرمز یک سوم فنجان
 پیاز کوچک، ریز خرد شده ۱ عدد
 فلفل قرمز کوچک، ریز خرد شده ۱ عدد
 سس وستر شایر  ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
سس گوجه به مقدار لازم

 

طرز تهیه گوشت بوقلمون :

ابتدا جوها را پاک کنید و بشویید، سپس در یک کاسه کوچک جو دو سر و شیر را مخلوط کنید اجازه بدهید حدود ۱۰ دقیقه شیر جذب جو پرک ها شود.

 

جو دو سر جذب شده و تمام مواد را – به جز سس گوجه فرنگی – در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. و به خوبی مخلوط کنید و ورز بدهید.

 

یک قالب ۹x13 را با اسپری روغن چرب کنید. مخلوط گوشت را به صورت نان در آورید و در قالب قرار بدهید آن را صاف کنید. روی آن را با برس سس گوجه فرنگی بزنید.

 

فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه قرار بدهید و به مدت ۵۰ دقیقه بپزید. اجازه بدهید کاملا بپزد، مراقب باشید نسوزد. زیرا میزان حرارت فرها با هم متفاوت است حتما آن را چک کنید.

 

پس از پخت از قالب خارج کنید و برش بزنید. می توانید با نان یا برنج میل کنید.

 

پخت گوشت بوقلمون,درست کردن گوشت بوقلمون

طرز تهیه بوقلمون چرخ کرده

 

نکاتی برای تهیه ی بوقلمون چرخ شده :

 می توانید سس بیشتری برای گوشت بوقلمون تهیه کنید و بعد از قرار دادن در قالب روی آن بریزید و اجازه بدهید کاملا بپزد.

مددی: دست‌های پشت پرده را دیدم

 

 ادویه های اصل این غذا نمک و فلفل است اما می توانید زردچوبه، پودر سیر، زعفران و … اضافه کنید.

منبع:بیتوته

بازدیدها: 0

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست