طرز تهیه ی خمیر پیتزا در منزل

خمیر پیتزا به صورت متداول با آب معمولی تهیه می شود ولی اگر می خواهید خمیر پیتزای شما طعم بهتری داشته باشد می توانید از ماست پر چرب و شیر به جای آب استفاده کنید. این کار باعث می شود خمیر پیتزای شما به سادگی خشک نشود.
کد خبر : 57555
تاریخ انتشار : دوشنبه 3 شهریور 1399 - 21:18
طرز تهیه ی خمیر پیتزا در منزل

خمیر پیتزا یک نوع نان مخصوص است که از مواد اصلی تمام پیتزاها محسوب می شود. همانطور که مطمئنا می دانید پیتزا یک نوع غذای بین المللی است که اصالتی ایتالیایی دارد و به همین دلیل بهترین نوع خمیر پیتزا هم نوع ایتالیایی آن است.

 

خمیر پیتزا به صورت متداول با آب معمولی تهیه می شود ولی اگر می خواهید خمیر پیتزای شما طعم بهتری داشته باشد می توانید از ماست پر چرب و شیر به جای آب استفاده کنید. این کار باعث می شود خمیر پیتزای شما به سادگی خشک نشود.

 

طرز تهیه خمیر پیتزا بدون خمیر مایه :

طرز تهیه خمیر پیتزا بدون خمیر مایه,طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست

طرز تهیه خمیر پیتزا بدون مخمر

 

در این مرحله با ۲ روش درست کردن خمیر پیتزا در خانه آشنا شوید.

 

مواد لازم برای طرز تهیه خمیر پیتزا با ماست :

 آرد یک و نیم پیمانه
ماست نصف پیمانه
 بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
 نمک ۱ قاشق چایخوری
 تخم مرغ ۱ عدد
 روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه خمیر پیتزا با بکینگ پودر :

درون کاسه ای آرد، نمک، ماست، بکینگ پودر، تخم مرغ و روغن را بریزید و مخلوط کنید. پس از آن مقداری ورز بدهید اما این خمیر حالت چسبندگی دارد. این خمیر فوری است و نیازی به استراحت ندارد. این خمیر را کف ظرف پیتزایتان پهن کنید این خمیر را نازک پهن کنید تا بهتر شود بعد از اینکه خمیر را پهن کردید روی آن چنگال بزنید و داخل فر قرار بدهید تا خمیر پیتزای شما حباب کند و کمی پخته شود. سپس روی آن را سس بزنید و مواد پیتزای مورد نظرتان را به صورت لایه ای روی خمیر بریزید و داخل فر از قبل گرم شده قرار بدهید تا بپزد.

قبض برق قسطی شد!

 

طرز تهیه خمیر پیتزا با مخمر :

طرز تهیه خمیر پیتزا با شیر,خمیر پیتزا با شیر

طرز تهیه خمیر پیتزا با بکینگ پودر

 

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا :

 آرد سفید  ۲ و نیم پیمانه
 مایه خمیر  ۱ و نیم قاشق مرباخوری
 نمک ۱ قاشق مرباخوری
 شکر ۱ قاشق مرباخوری
 شیر ولرم  ۱ پیمانه
 کره آب شده یک چهارم پیمانه

 

طرز تهیه خمیر پیتزا با شیر :

در یک کاسه ی بزرگ شیر ولرم را با مایه خمیر (مخمر)، شکر و کره ی آب شده مخلوط کنید تا مواد کاملا در شیر حل شوند.

 

بعد از حل شدن تمام مواد در شیر، نیمی از آرد را به مخلوط اضافه کنید و آن را هم بزنید. غلظت مایه‌ی شما در این مرحله باید شبیه به غلظت مایه ی کیک شود.

 

روی ظرف را با یک پارچه ی بزرگ بپوشانید و به مدت ۱۰ دقیقه در گوشه‌ ای از آشپزخانه قرار بدهید تا مایه خمیر فعال و حباب های ریزی در آن ایجاد شود.

 

بعد از ۱۰ دقیقه روی ظرف را کنار بزنید و نمک و مابقی آرد را در چند مرحله به مایه اضافه کنید. مایه را هم بزنید تا کم کم خمیر پیتزای شما شکل بگیرد.

 

مایه ی شما در این مرحله باید شکل خمیر را به خود گرفته باشد اما هنوز به دست بچسبد. روی میز کار را آرد بپاشید و خمیر را روی آن ورز دهید. در صورت نیاز مقدار کمی آرد روی خمیر بپاشید این کار را کم کم ادامه بدهید تا جایی که دیگر به دست نچسبد.

 

بعد از ۱۰ دقیقه ورز دادن خمیر، دیواره های یک کاسه ی بزرگ را کمی چرب کنید و خمیر را در آن قرار بدهید. روی ظرف را سلفون بکشید و بعد با دستمال بپوشانید و اجازه بدهید در جای نسبتا گرم به مدت ۱ الی ۲ ساعت استراحت کند و حسابی پف کند.

اولین محموله واکسن تک دوز برای ۳ تا ۱۷ ساله‌ها وارد کشور شد

 

بعد از حدود ۲ ساعت، خمیر شما باید حداقل ۲ برابر اندازه ی اول آن پف کرده و آماده ی استفاده شده باشد.

 

* مدت زمان پخت خمیر و نان پیتزا بستگی به میزان و درجه حرارت فر بستگی دارد. کمی لبه ی آن را بلند کنید خمیر باید پخته باشد و خام نباشد و خیلی مراقب باشید نسوزد. زمانی که خمیر و نان آن پخت شعله ی رویی را روشن کنید.

 

منبع : بیتوته

بازدیدها: 415

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست