طرز پخت رولت الویه

طرز پخت رولت الویه معصومه عزیزیبدون دیدگاه طرز پخت رولت الویه : رولت الویه یک پیش غذای خوشمزه است.که به عنوان پیش غذا سرو میشود و ظاهر زیبایی به سفره شما می دهد.مواد لازم برای طرز پخت رولت الویه به شرح زیر است: مواد لازم : ۲۵گرم نخود فرنگی • ۲۰گرم هویج •۱ کیلو سیب

کد خبر : 49199
تاریخ انتشار : چهارشنبه 11 تیر 1399 - 12:31
طرز پخت رولت الویه

طرز پخت رولت الویه

طرز پخت رولت الویه : رولت الویه یک پیش غذای خوشمزه است.که به عنوان پیش غذا سرو میشود و ظاهر زیبایی به سفره شما می دهد.مواد لازم برای طرز پخت رولت الویه به شرح زیر است:

مواد لازم :
۲۵گرم نخود فرنگی
• ۲۰گرم هویج
•۱ کیلو سیب زمینی
•۱۰ گرم سیب(پوست کنده)
•آب لیمو، نمک و فلفل
• ۶ قاشق غذاخوری سس مایونز
•۳ قاشق غذاخوری خامه ترش
•۲٫۵ دسی لیتر سوپ سبزیجات / سوپ / آب
•۶۰ گرم ژلاتین
• ۵ تخم مرغ
• برای تزئین
• ۱ فلفل قرمز، ۱ دسته جعفری
• گوشت گوزن و آهو

طرز پخت رولت الویه

 طرز  پخت رولت الویه

تخم مرغ ها ۱۰ دقیقه پخته شوند تا سفت شوند . بذارین تا تو آب سرد خنک بشن، و بعد پوست بکنینشون. هویج خرد شده، سیب زمینی و نخود فرنگی رو هر کدوم جداگانه در آب نمک بپزید تا نرم بشن. بلافاصله از صافی رد کنید و بذارید خنک بشن. سیبهارو پوست بکنید و به مکعب های کوچیک خرد کنید و با آبلیمو آغشته کنید تا سیاه نشن.
سبزیجات و سیب هارو همه رو تو یه کاسه ی بزرگ بریزید. سس مایونز را با خامه ترش، نمک و فلفل و هم بزنید، نتیجه ش نباید بی نمک باشه !
سس را با سبزیجات مخلوط می شوند.
۲٫۵ دسی لیتر سوپ سبزیجات رو با ژلاتین قاطی کنید. روی شعله ی ملایم حل میکنیم و هم میزنیم . بعد میذاریم تا خنک بشه.

گوشت رو برش های دراز می زنیم که توی کار تو راستاهای مختلف بذاریمشون.
آب ژلاتینی رو با سالاد سس مایونز دار ( که بالا ترکیب کرده بودیم) مخلوط میکنیم.
یه مقدار از سالاد رو ته ظرف میریزیم . بعد روش تخم مرغ هارو ردیفی میذاریم. حالا کل ظرف رو با گوشت و سالاد پر میکنیم و فشار میدیم تا منفذی اون وسطا نمونده باشه.
دورو ورِ سالاد رو با فویل میگیریم .و میذاریم تو یخچال تا سفت بشه . ۵ ساعت کافیه براش ولی اگه میخواین مطمئن بشین ازش یه شبانه روز بذارین تا خوب خودشو بگیره.

واکنش یک مقام اروپایی به اعدام محسن شکاری

برش میزنیم و با برشای فلفل رنگی، جعفری و گوجه تزئینش می کنیم .

اینجا گوشت آهو گفته و نپخته اون رو( یه گوشت خیلی لطیف نیازی به پخت نداره ) ولی از اونجا که ما گوشت آهو نداریم میتونیم از برش سینه ی مرغ یا راسته گوسفندی که پختیمشون استفاده کنیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست