ابراهیم محمدولی درباره روند قیمت طلا و سکه توضیح داد: طی این هفته روند قیمت طلا بیشتر نزولی بود اما در دو روز گذشته متاثر از رشد نرخ ارز تغییر جهت داد و وارد فاز افزایشی شد؛ اما از ظهر دیروز مجددا قیمتها کاهش یافته است.
او ادامه داد: البته این کاهش قیمت درحالی رخ داده که بهای اونس جهانی نسبت به روز گذشته اندکی افزایش یافته، اما با توجه به اینکه روند صعودی دلار متوقف شده قیمت طلا و سکه نیز ارزان شده است.
به گفته محمدولی، قیمتهای فعلی متاثر از تغییرات نرخ ارز و اونس است و با توجه به تعطیلی بازار، تقاضا در این روند نقشی نداشته است؛ امیدواریم قیمتها به یک ثبات نسبی برسد تا با بازگشایی بازار شاهد تغییر چشمگیری در این بخش نباشیم.
محمدولی با تشریح قیمتهای امروز گفت: امروز قیمت هر قطعه سکه تمام طرح جدید در ساعت (۱۶:۰۰) امروز به ۱۱میلیون و ۷۰۰هزار و سکه طرح قدیم به ۱۱میلیون تومان کاهش یافته است.
او افزود: همچنین قیمت نیم سکه به شش میلیون، ربع سکه چهار میلیون و سکه یک گرمی به دو میلیون و ۳۵۰هزار تومان رسید و قیمت هر گرم طلای ۱۸عیار نیز یک میلیون و ۱۰۰هزار تومان است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰