عبور شمار قربانیان کرونا در کشور از مرز ۹۰۰۰ تن / ۵ استان همچنان در وضعیت قرمز

دکتر سیما سادات لاری گفت: از دیروز تا امروز ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۵۹۶ بیمار جدید مبتلا به کووید-۱۹ در کشور شناسایی شد که ۹۳۰ مورد بستری شدند.
وی افزود: مجموع بیماران کووید-۱۹ در کشور به ۱۹۷ هزار و ۶۴۷ نفر رسید.
لاری ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۸۷ بیمار کووید-۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۹۲۷۲ نفر رسید.
وی با بیان اینکه خوشبختانه تاکنون ۱۵۶ هزار و ۹۹۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند، گفت: در عین حال ۲۷۹۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تا کنون یک میلیون و ۳۴۴ هزار و ۵۹۹ آزمایش تشخیص کووید-۱۹ در کشور انجام شده است.
لاری تاکید کرد: استانهای بوشهر، خوزستان، آذربایجان شرقی، کرمانشاه و هرمزگان در وضعیت قرمز قرار دارند.
منبع:ایسنا
برچسب ها :کروناویروس ، همه_باهم_علیه_کرونا ، وزارت بهداشت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0