فوت و فن هایی که طعم سالاد ماکارونی را دو برابر خوشمزه می کند !

نکاتی مهم در مورد خوشمزه تر کردن سالاد ماکارونی
طرز تهیه سالاد ماکارونی چندان سخت نیست و با رعایت برخی از نکات می توان به نوع منحصر به فرد و خاص آن رسید. در این متن مو به مو نکاتی برای داشتن طعمی دلنشین یک سالاد ماکارونی خوشمزه را آموزش خواهیم داد.
به سراغ نکات پخت سالاد ماکارونی برویم :
ماکارونی نباید در حین پخت در آب جوش ،خیلی نرم و له شود و باید حالت خود را حفظ کند برای همین بهترین زمان پخت همان زمانی است که در پشت جلد نوشته شده که معمولا بین7 تا 10 دقیقه است.
هنگام اضافه کردن سس به سالا باید خیلی آرام مواد را زیر و رو کنید تا علاوه بر اینکه سس به تمام نقاط سالاد برسد. ماکارونی ها خرد و یا له نشوند .چون باعث می شود ظاهر سالاد خراب می شود.
به آب درحال پخت ماکارونی مقداری نمک و روغن اضافه کنید تا ماکارونی ها طعم دار شوند.
بعد از تزیین سالاد ماکارونی آن را حداقل یک ساعت قبل از سرو در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد.
اگر قصد دارید سالاد را چندین ساعت بعد از آماده کردن سرو کنید ،سس آن را یک ساعت قبل از سرو اضافه کنید تا تازگی خود را از دست ندهد.
ماکارونی یا پاستا جذب بالایی دارد و رطوبت موجود در سالاد را جذب می کند ،به همین دلیل ماکارونی ها در سالاد حالتی خشک پیدا می کنند که برای برطرف کردن آن باید مقدار کمی روغن زیتون به سالاد اضافه کنید تا ماکارونی ها را نرم نگه دارد.
منبع : نمناک
برچسب ها :سالاد ماکارونی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0