مواد لازم برای تهیه شش انداز گیلانی

مغز گردوی چرخ شده: ۲۵۰ گرم پیاز رنده شده: یک فنجان بادنجان قلمی متوسط: ۵ عدد رب انار: نصف فنجان نمک: به میزان دلخواه
کد خبر : 118834
تاریخ انتشار : شنبه 16 مرداد 1400 - 14:03

مغز گردوی چرخ شده: ۲۵۰ گرم
پیاز رنده شده: یک فنجان
بادنجان قلمی متوسط: ۵ عدد
رب انار: نصف فنجان
نمک: به میزان دلخواه

طرز تهیه شش انداز گیلانی:

مغز گردو را دو با چرخ کنید تا کاملاً نرم شود.
پیاز رنده شده را با یک قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
مغز گردو را به آن اضافه کنید و با پیاز تفت دهید. سپس ۳ لیوان آب سرد به آنها اضافه کنید و بگذارید مغز گردو با شعله ملایم بپزد.
بادنجان‌ها را پوست گرفته و آنها را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید (می‌توانید آن ها را درشت هم خرد کنید).
سپس کمی نمک روی بادنجان‌ها بپاشید و در آبکش قرار دهید تا آب سیاه آنها خارج شود. بعد آنها را سرخ کنید و با رب انار رقیق شده، به مغز گردو اضافه کنید.
این غذا باید کمی آبدار و جا افتاده باشد.

منبع:زیباشهر

تحریم جدید علیه ایران در پی اعدام محسن شکاری

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست