پایِ اسفناج و پنیر؛ پیش‌غذایی ساده و سالم

هر وقت اسم پای میاد وسط یاد شیرینی‌جات می‌افتیم، اما ما امروز طرز تهیه یک پای خوشمزه رو به شما آموزش می‌دهیم که اصلا شیرین نیست و میتوانید به عنوان پیش غذا یا یک وعده غذایی خوشمزه از آن استفاده کنید.
کد خبر : 113177
تاریخ انتشار : چهارشنبه 12 خرداد 1400 - 13:38
پایِ اسفناج و پنیر؛ پیش‌غذایی ساده و سالم

هر وقت اسم پای میاد وسط یاد شیرینی‌جات می‌افتیم، اما ما امروز طرز تهیه یک پای خوشمزه رو به شما آموزش می‌دهیم که اصلا شیرین نیست و میتوانید به عنوان پیش غذا یا یک وعده غذایی خوشمزه از آن استفاده کنید.

در این پای از اسفناج هم استفاده شده و اگر خودتان یا اطرافیان‌تان به اسفناج علاقه ای ندارید پیشنهاد می‌کنیم حتما این پای را درست کنید، چون گزینه بسیار خوبیست تا عاشق اسفناج شوید.

مواد لازم برای خمیر پای

شیر یا آب: یک لیوان

پودر خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری سر پر

شکر: یک قاشق چای‌خوری

تخم مرغ: یک عدد

روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری

آرد سفید گندم: سه لیوان سرخالی

 

پایِ اسفناج و پنیر؛


مواد لازم برای مواد میانی

اسفناج پخته: دو لیوان

پنیر فتا: ۳۰۰ گرم

خمیر پای آماده شده: به اندازه لازم

سیر رنده شده: یک قاشق مرباخوری

نمک و فلفل سیاه: به اندازه دلخواه

قارچ ورقه: یک لیوان

نمک: به میزان لازم


بیشتر بخوانید: 

غذا با کدو؛ طرز تهیه ۶ غذای خوشمزه با کدو سبز

انواع غذا با قارچ- طرز تهیه 13 نوع غذای لذیذ و خوشمزه با قارچ


طرز تهیه خمیر پای

۱- برای تهیه این خمیر ابتدا شیر یا آب را گرم کنید در حدی که فقط گرم باشد و دست را نسوزاند.

۲- سپس شکر را در آن حل کنید.

۳- پودر خمیر مایه را روی شیر بپاشید و روی ظرف یک بشقاب یا نعلبکی بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه به آن زمان بدهید.

۴- تخم مرغ، نمک و روغن را خوب مخلوط کنید.

۵- بعد از ۱۵ دقیقه در روی ظرف شیر را بردارید.

۶- پودر خمیر مایه باید کاملاً در شیر حل شده باشد.

۷- شیر را روی ترکیب تخم مرغ و روغن بریزید، اما هم نزنید. بلافاصله نصف آرد را با الک به این مواد اضافه کنید.

۸- سپس با دست یا لیسک هم بزنید تا آرد خوب حل شود و حالت گلوله‌ای نداشته باشد.

۹- سپس بقیه آرد را اضافه کنید و با دست خوب ورز بدهید تا خمیر منسجمی داشته باشید.

۱۰- آرد را باید تا جایی اضافه کنید که خمیر به دست شما نچسبد.

۱۱- سپس روی ظرفی را که خمیر در آن قرار دارد، با یک حوله تمیز یا پتوی نازک بپوشانید و آن را به مدت یک ساعت و نیم در یک جای گرم بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود.

 

پایِ اسفناج و پنیر


طرز تهیه پای اسفناج

۱- اسفناج را خوب بپزید تا آب آن کاملاً خشک شود.

۲- سپس آن را خرد کرد ه و در یک کاسه مناسب بریزید.

۳- در این مرحله قارچ را که از قبل پخته‌اید، سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه و پنیر فتا را به اسفناج اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پنیر کاملاً مخلوط شود و به صورت دانه‌دانه نباشد.

۴- در مرحله بعد مقداری از خمیر را بردارید و روی صفحه آشپزخانه یا میز بگذارید.

۵- سپس با وردنه خمیر را باز کنید. قطر خمیر پای نباید زیاد باشد.

۶- سپس خمیر را به اندازه کف و دیواره‌های قالبی که دارید، برش بزنید.

 

۷- قالب را با کره یا روغن چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید.

۸- می‌توانید به اندازه کف قالب و دیواره‌های آن کاغذ روغنی برش بزنید.

۹- خمیر را کف قالب پهن کنید.

۱۰- سپس مایه اسفناج را که از قبل آماده کرده بودید روی سطح خمیر بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید.

۱۱- لایه‌ای دیگر از خمیر را به اندازه روی قالب برش بزنید.

۱۲- خمیر را با دو دست به آرامی بلند کنید و روی قالب پهن کنید.

۱۳- دور تا دور خمیر را به لبه قالب بچسبانید طوری که دیگر مایه اسفناج دیده نشود.

۱۴- سپس با چنگال چند سوراخ روی سطح خمیر ایجاد کنید.

۱۵- قالب پای را در فری که از قبل داغ کرده‌اید، با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و مدت زمان ۲۰ دقیقه قرار دهید.

 

پایِ اسفناج و پنیر

منبع : برترین ها

بازدیدها: 0

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 2 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست