پنجره نقلوانتقالاتی باشگاه استقلال بسته شد
به گزارش میهن نوین به نقل از خبرگزاری تسنیم: طبق ابلاغ فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) به فدراسیون فوتبال، پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال به دنبال شکایت بودوروف بسته شده است. به دنبال شکایت بودوروف، بازیکن بلغارستانی و سابق تیم فوتبال استقلال پنجره نقل و انتقالاتی این باشگاه بسته شد تا استقلالیها وضعیت این پرونده

به گزارش میهن نوین به نقل از خبرگزاری تسنیم: طبق ابلاغ فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) به فدراسیون فوتبال، پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال به دنبال شکایت بودوروف بسته شده است.
به دنبال شکایت بودوروف، بازیکن بلغارستانی و سابق تیم فوتبال استقلال پنجره نقل و انتقالاتی این باشگاه بسته شد تا استقلالیها وضعیت این پرونده را مشخص کنند.
فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال را ابلاغ کرد و فدراسیون فوتبال نیز این اقدام را به این باشگاه اعلام کرده است.
گفتنی است که استقلالیها در صورت پرداخت بدهی این بازیکن، مشکلی بابت نقل و انتقالات نخواهند داشت و پنجره آنها باز میشود.
منبع: برترین ها
برچسب ها :استقلال ، پنجره نقلوانتقالاتی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0