چند توصیه کوتاه برای وا رفتن فلافل

مشکل وا رفتن فلافل چند علت ساده دارد که اگر اقدام به رفع این نکات حتما فلافل شما متلاشی نخواهد شد.
کد خبر : 47878
تاریخ انتشار : شنبه 31 خرداد 1399 - 16:03
چند توصیه کوتاه برای وا رفتن فلافل

وا رفتن فلافل در روغن و نکات مهم آن

برای متلاشی نشدن مواد فلافل بهتر است که مواد را پس از مخلوط کردن به مدت نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا خودش را بگیرد.

وا رفتن فلافل

هنگام سرخ شدن روغن نباید روی فلافل ها را بگیرد تا مانع از وا رفتن فلافل ها شود.

وا نرفتن فلافل

با قاشق مدام روی فلافل های در حال سرخ شدن روغن بریزید تا خودش را بگیرد.

اگرفلافل ها هنگام فرم دادن در دست خشک و سفت بودیا وا رفت یک یا دو قاشق آب سرد به آن اضافه کنید.

هنگام چرخ کردن نخود ها حتما به خوبی این کار را انجام دهید که از جمله عوامل مهم و تاثیر گذار در وا نرفتن فلافل ها می باشد.

منبع:نمناک

بازدیدها: 6

ایران 2 - قزاقستان 3؛ بد بازی کردیم صعود منتفی شد!

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست