کاهش محدودیتها به دلیل مشکلات مردم در تامین معیشت است

به گزارش میهن نوین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ،محمدهاشمی عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام ، در ارزیابی عملکرد دولت در مواجهه با بحران کرونا گفت: البته در این که این ویروس چه زمانی ایجاد شد نظرات متفاوتی وجود دارد؛ به همین دلیل زمانی که رسما اعلام شد کرونا به کشور آمده است دولت تمام امکاناتی که در اختیار داشت را بسیج کرده ، مراکز درمانی و پزشکان و پرستاران را به خدمت گرفت و از نظر مالی هم اعتبارات مناسبی را برای مواجهه با این ویروس در اختیار بخش ها ی مختلف قرار داد.
او ادامه داد: البته موج این بیماری در ابتدا سیر صعودی داشت و هنوز هم در چندین استان سیر صعودی خود را حفظ کرده، اگرچه در برخی از استانها طبق گفته ها سیر نزولی داشته، اما در کل گفته میشود گفت که امروز این بیماری سیر ثابتی به خود گرفته است.
هاشمی افزود: امروز هم اگرچه برخی از محدودیت ها برای واحدهای کم خطر برداشته شده، اما موضوع فاصله اجتماعی همچنان به قوت خود باقی است؛ کاهش محدودیتها هم به سبب این است که بسیاری از مردم در تامین معیت خود هم با مشکل مواجه هستند.
عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: ناگفته نماند که از همان ابتدا کشورما با چند مساله مختلف دست و پنجه نرم میکرد؛نخست مساله تحریمها، بعد مشکلات اقتصادی و بحث کرونا و بخش زیادی از مردم هم که درحال شناسایی و حمایت هستند.
او ادامه داد: با نگاهی به این مسائل می توان گفت که به نظر میرسد دولت قصوری در این زمینه نداشته اگرچه برخی از موارد بوده که اگر قرنطینه میشد بهتر بود و خط انتقال قطع میشد، اما مردم هم متاسفانه آنگونه نیستند که حرف دولت را بپذیرند و این موضوع را ما در عید شاهد بودیم که اگرچه دولت میگفت سفر ممنوع و حتی جریمه هم تعیین کردند، اما جاده ها مملو از ماشین بود و مساله اطاعت از قرنطینه و مواردی که دولت و ستاد مبارزه با کرونا تعیین میکردند هم برخی از افراد اصلا رعایت نمیکردند.
برچسب ها :دولت یازدهم ، کرونا ویروس ، ویروس کرونا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0