کباب قشقایی

کباب قشقایی ﺩﺭﺍﻮﻣﻪﻴﻟﻭﺍ گوشت گوسفند یک کیلو پیازچه قرچ شده یک عدد نان لواش دوتا سه عدد روغن، نمک، فلفل به میزان لازم گوشت را با پیاز و ۵-۶ پیمانه آب در دیگ روی آتش به جوش بیاورید. کف گوشت را بگیرید، اندکی نمک و فلفل اضافه کنید، شعله را کم کنید، در دیگ را

کد خبر : 65618
تاریخ انتشار : پنجشنبه 10 مهر 1399 - 20:22
کباب قشقایی

کباب قشقایی

ﺩﺭﺍﻮﻣﻪﻴﻟﻭﺍ

  • گوشت گوسفند یک کیلو
  • پیازچه قرچ شده یک عدد
  • نان لواش دوتا سه عدد
  • روغن، نمک، فلفل به میزان لازم

  1. گوشت را با پیاز و ۵-۶ پیمانه آب در دیگ روی آتش به جوش بیاورید.
  2. کف گوشت را بگیرید، اندکی نمک و فلفل اضافه کنید، شعله را کم کنید، در دیگ را ببندید و ۲ ساعت یا کمی بیشتر بپزید تا گوشت نرم شود، ولی له نشود.
  3. در پایان پخت باید آب گوشت تمام شود، و گرنه در دیگ را بردارید و شعله را کمی زیاد کنید؛
  4. سپس بردارید و کنار بگذارید.
  5. یک پیمانه روغن در تابه بزرگی روی شعله ی ملایم داغ کنید. نان را به اندازه ای که در تابه جا بگیرد ببرید و در روغن سرخ کنید (خشک نشود)، سپس با کفگیر بردارید و در سینی بگذارید.گوشت پخته را در روغن داغ بگذارید و بچرخانید تا سرخ شود. با کفگیر بردارید و روی نان سرخ کرده بگذارید. داغ سر سفره ببرید

منبع:/www.seemorgh.com

بازدیدها: 6

جزئیات نقص فنی پرواز تبریز - نجف و بازگشت به فرودگاه تبریز

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست