کیک بپز و روزت را مبارک کن

مواد لازم:
- آرد: ۲ پیمانه
- شیر: ۱ لیوان
- تخممرغ: ۳ یا ۴ عدد
- روغن: ۱/۲ پیمانه
- شکر دانهریز: ۱/۵ پیمانه
- وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
- بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱. در مرحله اول تخممرغها را که به دمای محیط رسیده در یک ظرف بشکنید و وانیل را اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا جایی که کرم رنگ شود و مقداری هم پف کند.
۲. در مرحلهی بعد، شکر را آرامآرام به مخلوط تخممرغ اضافه کنید و هم بزنید تا بهخوبی مخلوط شوند.
۳. حالا روغن را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد هم بزنید.
۴. در این مرحله، آرد را که سهبار با بکینگپودر الک کردید را در چند مرحله به موادتان اضافه کنید و با لیسک بهصورت دورانی در یک جهت هم بزنید.
۵. بعد از اینکه آرد را اضافه کردید شیر را به موادتان اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. موادتان آماده است.
۶. کف قالبتان را با کره چرب کنید و آردپاشی کنید. حتما بعد از آردپاشی به قالبتان ضربه بزنید تا آردهای اضافی جدا شوند و دور بریزید. موادتان را در قالب بریزید و داخل فر که از قبل گرم کردید بهمدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بگذارید.
دمای مناسب برای این کیک برای فر ۱۸۰ درجه و برای توستر حدودا ۱۵۰ درجه است. باز هم دمای فر و یا توسترها متفاوت است، اما عموما این دما مناسب است.
نکته:
میتوانید روی کیک را با خامه، شکلات، نارگیل و یا هر مواد دلخواه دیگری تزئین کنید. میتوانید برای داشتن یک کیک جذاب، یک سیب را برشهای نازک بزنید و روی آن پودر دارچین و یک مقدار شکر بپاشید، بعد این سیبهای دارچینی را وسط مواد کیکتان بگذارید. در اینصورت یک کیک خوشمزه با مغز سیب و دارچین خواهید داشت. نوش جان!
روز زن بر تمام بانوان عزیز مبارک!
منبع:برترین ها
برچسب ها :کیک پزی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0