۲۰ سال دیگر تلفن‌ های هوشمند چه شکلی خواهند بود؟

تحقیقات جدید Buymobiles، فروشنده برجسته تلفن همراه، تصویری از ظاهر گوشی‌های هوشمند در ۲۰ سال آینده ارائه کرده است که می‌تواند جالب باشد.
کد خبر : 125990
تاریخ انتشار : یکشنبه 7 شهریور 1400 - 10:08
۲۰ سال دیگر تلفن‌ های هوشمند چه شکلی خواهند بود؟

۲۰ سال دیگر تلفن‌ های هوشمند چه شکلی خواهند بود؟


مطالعه Buymobiles نگاهی به ویژگی‌هایی دارد که شامل وزن‌های سنگین گوشی‌های هوشمند برند‌هایی مانند اپل، سامسونگ و گوگل می‌شود.

با نگاهی به مقالات فناوری نوشته شده در سال گذشته و حجم جستجوی ویژگی‌های خاص دو سال گذشته، این مطالعه توانست چند ویژگی را انتخاب کند که می‌تواند به تلفن‌های هوشمند ۲۰۴۰ راه پیدا کند.

به نظر می‌رسد فقدان پورت‌های شارژ یک موضوع مشترک برای همه تولیدکنندگان است، زیرا شارژ بی سیم به زودی به یک قاعده عادی تبدیل می‌شود. این مطالعه همچنین قاب‌های انعطاف پذیر، دوربین‌ها و صفحه‌های پلیمری بیشتری را مشاهده کرد که می‌توانند خراش‌ها را “خود ترمیم” کنند.

سایر ویژگی‌های احتمالی آینده عبارتند از:

نقشه برداری چهره سه بعدی

نمایشگر‌های هولوگرافی

تلفن‌هایی که دور مچ شما می‌پیچند

همچنین پایداری یکی از ویژگی‌های قوی آینده است، زیرا تصور می‌شود تولیدکنندگان در حال بررسی راه حل‌های سبزتری مانند بازیافت، حداقل بسته بندی و مواردی مشابه هستند.

همچنین در مورد یک طرح رتبه بندی زیست محیطی توسط شبکه‌های بزرگ صحبت می‌شود که تلفن‌های هوشمند را بر اساس دوام، تعمیرپذیری، قابلیت بازیافت، کارآیی آب و هوا و بهره وری منابع، رتبه بندی می‌کند.

جس کنینگ، کارشناس تلفن همراه در Buymobiles، در مورد تحقیقات جدید اظهار داشت: “ما بسیار مشتاق بودیم ببینیم این پروژه چگونه پیش می‌رود، زیرا پیش بینی آن با توجه به ماهیت سریع و در حال تغییر  تلفن همراه، بسیار جالب است. با توجه به اینکه ماکت ما بر اساس تحقیقات جامع در مورد تمام ویژگی‌هایی است که برند‌ها به دنبال استفاده از آن هستند، ما مطمئن هستیم که طرح‌های ما چندان از تلفن‌های هوشمند آینده دور نخواهد بود. برخی از آن‌ها مطمئناً در راه اجرایی هستند، مانند عدم وجود پورت‌های شارژ که تولیدکنندگان مدتی است به دنبال انجام آن هستند، بنابراین ما انتظار داریم که به زودی بخشی از گوشی‌ها شود. با این حال، ممکن است کمی بیشتر زمان بکشد تا ما شاهد نمایش هولوگرافیک و صفحه‌های خوددرمان شویم، زیرا این‌ها شاید برخی از ویژگی‌های پیشرفته‌تر در تحقیق باشند. ”

نرخ دلار در بازار آزاد باز هم افزایش یافت

 

منبع: انتخاب

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست