طرز تهیه فالوده کرمانی خانگی

فالوده کرمانی بر خلاف فالوده شیرازی حالت رشته ای ندارد و دانه ای است و به راحتی میتوانید این دسر تابستانی خوشمزه را در خانه تهیه کنید.
کد خبر : 110455
تاریخ انتشار : چهارشنبه 22 اردیبهشت 1400 - 10:45
طرز تهیه فالوده کرمانی خانگی

یکی از دسرهای سنتی ایرانی پرطرفدار که مخصوص فصل تابستان است و در شکل های مختلف تهیه میشود فالوده است. این دسر یخی از رشته های نشاسته به همراه شربت  و چاشنی های اضافه از قبیل سیروپ آلبالو و آبلیمو و عرقیات معطر مثل گلاب و بیدمشک تهیه میشود.

اغلب ما فالوده را به نام فالوده شیرازی میشناسیم که رشته هایش ماشینی آماده میشود و برای تهیه آن در خانه حتما باید رشته های خشک آن را خریداری کنید ولی سایر شهرها از جمله یزد و کرمان هم به روش خودشان فالوده درست میکنند. در این مقاله طرز تهیه فالوده کرمانی در خانه را به شما آموزش میدهیم که بسیار ساده و خوشمزه است. فالوده کرمانی بر خلاف فالوده شیرازی رشته ای نیست بلکه دانه ای است و با عرق نعنا سرو میشود و از صفر تا صد آن را میتوانید در خانه تهیه کنید.

درست کردن فالوده کرمانی نیاز به تجربه دارد پس اگر بار اول خراب شد اصلا نگران نباشید و دوباره امتحان کنید.

 

مواد لازم برای فالوده کرمانی خانگی

برای  4 نفر

 

آب جوش برای رشته فالوده   5 پیمانه
نشاسته گل  1 پیمانه
آب سرد 1 پیمانه
یخ  یه مقدار لازم
شکر برای شربت فالوده   1 پیمانه
آب برای شربت  1 پیمانه
عرق نعنا   1/2 پیمانه
عرق بیدمشک  1/2 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه

 

طرز تهیه فالوده کرمانی

نشاسته گل را با آب سرد حل کنید.

5 پیمانه آب را داخل قابلمه روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.

نشاسته حل شده را به یکباره داخل آب جوش ریخته و با ملاقه به سرعت هم بزنید.

نماینده زاهدان: برجام از اولویت اول نظام خارج‌شده

حدود 30 دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا مایع غلیظ شود و ته نگیرد.

داخل کاسه ای بزرگ را از یخ پر کنید ویک آبکش رویش بگذارید. مایه فالوده را داخل آبکش ریخته و با کمک ملاقه از آبکش رد کنید.

اجازه دهید دانه های نشاسته 15 تا 20 دقیقه داخل آب یخ بماند. سپس آبکش نمایید و به کاسه ای دیگر منتقل کنید.

برای تهیه شربت فالوده کرمانی شکر را در آب جوش ریخته هم بزنید تا کاملا حل شود.

عرق نعنا، بیدمشک و گلاب را به مواد اضافه کنید.

بعد از خنک شدن کامل ، شربت و چند تکه یخ را به فالوده اضافه کرده نوش جان نمایید.

 

نکات لازم برای تهیه فالوده کرمانی

میتوانید مایه فالوده را داخل چرخ گوش بریزید و زیر آن کاسه ای یخ قراردهید تا مایه داخل آن بریزد.

مایه فالوده داغ به راحتی از سوراخ آبکش رد شده و بلافاصله روی یخ ها خودش را میگیرد و گلوله میشود.

شربت فالوده نیازی به غلیظ شدن ندارد همین که شکر در آب حل شود کافیست.

مقدار شیرینی شربت را میتوانید با ذائقه خودتان کم و زیاد کنید.

فالوده های اضافه را میتوانید با یک لیوان آب در یخچال نگهداری کنید.

بهتر است فالوده آماده شده نیم ساعت در یخچال بماند و سپس سرو شود.

میتوانید از تخم شربتی و خاکشیر در فالوده کرمانی استفاده کنید.

منبع:بیتوته

بازدیدها: 180

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست