ته چین گوشت

ته چین را می توان با گوشت قرمز یا مرغ و حتی با بادمجان درست کرد.
کد خبر : 110773
تاریخ انتشار : شنبه 25 اردیبهشت 1400 - 10:48
ته چین گوشت

طرفداران ته چین این مطلب را از دست ندهند.

ته چین گوشت به شرح زیر درست می شود.

مواد لازم:

برنج ایرانی ٤ پیمانه

گوشت چرخ کرده ٣٠٠ گرم

گردو ٢٠ عدد

پیاز ١عدد متوسط

کشمش١/٣ پیمانه( اختیاری)

فلفل دلمه ای یک دوم

تخم مرغ ٢ عدد

پودر دارچین و گل محمدی

زعفران دم کرده

ماست٤ق غ

فلفل سیاه زردچوبه نمک

طرز تهیه:

پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ می کنیم. گوشت چرخ کرده و نمک را اضافه می کنیم. وقتی حسابی سرخ شد از روی شعله بر می داریم و فلفل سیاه زردچوبه ، دارچین و گل محمدی ، کشمش و گردوی خود شده را اضافه می کنیم.

برنج ایرانی را که قبلا با نمک خیس کرده اید به صورت آبکش بپزید.

دو تخم مرغ کامل ، چهار قاشق ماست و زعفران دم کرده و کمی گلاب در ظرف ریخته و حسابی می زنیم که تخم مرغ از حالت تختگی دربیاید . آب برنج را که گرفتید کل مواد تخم مرغی را با برنج مخلوط کردم و نصف می کنید.

در آخر ته و دور قالب یا قابلمه مورد نظر را چرب می کنید. یک لایه برنج می ریزید و با پشت قاشق منسجم می کنید. بعد مواد گوشتی میانه اش را می ریزید و با قاشق صاف می کنید. لایه سوم هم نصف برنج را می ریزید و باز هم صاف می کنید.

٢٠ دقیقه زمان می دهید تا دم بکشد. هر دو طرفش باید سرخ بشود. من از تابه دو طرفه استفاده کردم. می توانید برای سرخ کردن لایه رویی را داخل فر بگذارید .

کریستیانو رونالدو به رکورد ۱۷ساله علی دایی رسید

روی آن را هم می توانید با زرشک ، گل محمدی ، پیاز سرخ شده و خلال پسته و بادام تزیین کنید.

منبع : رکنا

بازدیدها: 0

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هاست