|

تشییع ۳۲ دانش‌آموز شهید میناب در سوگ دوستان ماکان

پیکر مطهر ۳۲ دانش‌آموز شهید مدرسه شجره طیبه میناب که در حملات دشمن آمریکایی به شهادت رسیده بودند، صبح چهارشنبه با حضور پرشور مردم و مسئولان تشییع شد.

اخبار روز نویسنده: فرشته نژادی ۳۱ تیر ۱۴۰۵ ۱۰:۰۵ 1 دقیقه مطالعه

پایگاه خبری میهن نوین، صبح چهارشنبه، آیین تشییع پیکر مطهر ۳۲ دانش‌آموز شهید مدرسه شجره طیبه میناب با حضور پرشور مردم، خانواده‌های معظم شهدا و جمعی از مسئولان برگزار شد.

این دانش‌آموزان در جریان حملات دشمن آمریکایی به شهادت رسیده بودند و پس از چندین هفته عملیات تفحص در محل مدرسه و محیط اطراف آن، ۶۲ قطعه از پیکرهای مطهر شهدا کشف شد. پس از انجام آزمایش‌های ژنتیکی (DNA)، هویت این قطعات مشخص و تأیید شد که متعلق به پیکر ۳۲ دانش‌آموز شهید مدرسه شجره طیبه میناب است.
آیین تشییع این شهدای دانش‌آموز با حضور گسترده اقشار مختلف مردم، خانواده‌های معظم شهدا، فرهنگیان، دانش‌آموزان و مسئولان در فضایی آکنده از اندوه و حزن برگزار شد و پیکرهای مطهر برای خاکسپاری به گلزار شهدا منتقل شد.
Telegram
WhatsApp
Twitter
اخبار مرتبط
تازه‌ترین اخبار
فضای تبلیغات / بنر
۳۰۰ × ۶۰۰