|

دستگیری متهم پرونده مالی ۴۰۰ میلیاردی در ازنا

جانشین فرمانده انتظامی لرستان از بازداشت فردی خبر داد که در پرونده تخلف مالی یک شرکت خصوصی در شهرستان ازنا، ۴۰۰ میلیارد ریال اختلاس کرده بود.

اخبار حوادث نویسنده: فرشته نژادی ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ ۱۹:۵۴ 1 دقیقه مطالعه

پایگاه خبری میهن نوین، سرهنگ فرهاد ابدال چگنی عصر امروز شنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: در پی صدور حکم جلب و دستور قضایی مبنی بر پیگیری اختلافات مالی مربوط به حساب‌های یک شرکت خصوصی، مأموران انتظامی با انجام اقدامات تخصصی و هماهنگی با مراجع قضایی، محل حضور فرد موردنظر را شناسایی کردند.

وی افزود: مأموران انتظامی با رعایت کامل ضوابط و در راستای اجرای حکم دادگاه، فرد مذکور را برای سیر مراحل رسیدگی حقوقی و تعیین تکلیف نهایی بدهی‌ها و شفاف‌سازی حساب‌های مالی شرکت، دستگیر و به مرجع قضایی تحویل دادند.
جانشین فرمانده انتظامی لرستان، تصریح کرد: پلیس در چارچوب قانون و در راستای حمایت از حقوق شهروندان و فعالان اقتصادی، مجری دستورات قضایی است و این پرونده نیز جهت حل‌وفصل دعاوی مالی، در روال قانونی خود قرار گرفته است.
Telegram
WhatsApp
Twitter
اخبار مرتبط
تازه‌ترین اخبار
فضای تبلیغات / بنر
۳۰۰ × ۶۰۰