|

هدف از سفر پنهانی نتانیاهو به امارات

منابع آگاه گزارش دادند که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سفر خود به امارات از محمد بن زاید درخواست کرده است تا گزارش‌های مربوط به هشدار قبل از حمله هفتم اکتبر را تکذیب کند.

بین‌المللی نویسنده: فرشته نژادی ۶ مهر ۱۴۰۵ ۱۸:۲۳ 1 دقیقه مطالعه

پایگاه خبری میهن نوین، آسوشیتدپرس به نقل از افراد آگاه گزارش داد بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در جریان سفر محرمانه اخیر خود به امارات از محمد بن زاید آل نهیان، رئیس این کشور خواسته است گزارش منتشرشده درباره هشدار قبلی او نسبت به حمله حماس را تکذیب کند.

بر اساس این گزارش، نتانیاهو از رئیس امارات خواسته گزارش اخیر روزنامه هاآرتص را رد کند؛ گزارشی که اعلام کرده بود محمد بن زاید پیش از حمله ۷ اکتبر ۲۰۲۳، نتانیاهو را از احتمال حمله حماس مطلع کرده بود.
دفتر نتانیاهو پیشتر این گزارش را رد کرده و مدعی شده بود رسانه‌های اسرائیلی «داستانی دروغین علیه نخست‌وزیر ساخته‌اند» که هرگز رخ نداده است.
Telegram
WhatsApp
Twitter
▤ اخبار مرتبط
★ تازه‌ترین اخبار
فضای تبلیغات / بنر
۳۰۰ × ۶۰۰