|

بی‌اطلاعی مسکو از طرح صلح غربی اوکراین

سخنگوی کرملین اعلام کرد که روسیه طرح صلح آمریکا و اروپا درباره اوکراین را فقط در رسانه‌ها دیده است.

بین‌المللی نویسنده: فرشته نژادی ۲۱ مهر ۱۴۰۵ ۱۷:۵۴ 1 دقیقه مطالعه

پایگاه خبری میهن نوین، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین امروز سه‌ شنبه در سخنانی اعلام کرد: روسیه به عرضه محصولی رقابتی به بازار جهانی نفت ادامه خواهد داد. هیچ ارتباط مستقیمی میان تصمیم ایالات متحده در خصوص گازوئیل روسیه و موضع مسکو در مذاکرات نمی‌بینیم.

سخنگوی کرملین سپس اضافه کرد: کشورهای اروپایی نیز مانند دیگر کشورهای جهان از خریداران نفت روسیه هستند. توافق روسیه و آمریکا درباره سوخت دیزل در راستای منافع آمریکا، بازارهای جهانی انرژی و روسیه است. قصد اتحادیه اروپا برای اعمال تحریم علیه روسیه در واکنش به تصمیم آمریکا درباره سوخت دیزل می‌تواند مانع اجرای توافق میان دو کشور شود.
پسکوف سپس اضافه کرد: مسکو تاکنون فقط گزارش‌ های رسانه‌ ای درباره طرح صلح آمریکا و اروپا برای حل‌ و فصل مناقشه اوکراین را دیده است.
این در حالیست که دیوید ایگناتیوس، ستون‌نویس روزنامه واشنگتن‌پست به نقل از منابع آگاه گزارش داده بود که آمریکا و اروپا در حال تدوین پیشنهادی مشترک برای حل‌وفصل جنگ اوکراین هستند.
ستون‌نویس روزنامه واشنگتن‌پست ادعا کرده بود که طرح پیشنهادی ۴ محور اصلی دارد و قرار است منافع اقتصادی و امنیتی اوکراین و روسیه را به‌عنوان مبنایی برای توافق بر سر مسائل سرزمینی در نظر بگیرد.
Telegram
WhatsApp
Twitter
▤ اخبار مرتبط
★ تازه‌ترین اخبار
فضای تبلیغات / بنر
۳۰۰ × ۶۰۰