|

سفر رئیس‌جمهور به مسکو برای حضور در اجلاس گاز

رئیس‌جمهور به منظور شرکت و سخنرانی در هشتمین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز، تهران را به مقصد پایتخت روسیه ترک کرد و عازم مسکو شد.

اخبار سیاسی نویسنده: فرشته نژادی ۴ آبان ۱۴۰۵ ۱۴:۱۱ 1 دقیقه مطالعه

پایگاه خبری میهن نوین، «حبیب‌الله عباسی» در گفت‌وگویی اعلام کرد: رئیس‌جمهور پزشکیان عصر امروز دوشنبه ۴ مهر ۱۴۰۵ به منظور شرکت و سخنرانی در هشتمین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز GECF به مسکو پایتخت روسیه می‌رود.

به گفته وی، سخنرانی رئیس‌جمهور در این اجلاس فردا انجام خواهد شد؛ همچنین رئیس‌جمهور در حاشیه این اجلاس با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه و سران برخی از کشورهای حاضر دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.
گفتنی است، روسای جمهور و هیات‌های عالی رتبه دو کشور در خصوص توسعه همکاری‌های سیاسی و اقتصادی و روند پیشرفت اجرای «توافقنامه جامع راهبری ایران و روسیه» گفت‌وگو و رایزنی خواهند کرد.
طرفین همچنین قرار است تازه‌ترین تحولات دوجانبه و مسائل مهم منطقه و بین‌المللی را به بحث و تبادل نظر بگذارند.
Telegram
WhatsApp
Twitter
▤ اخبار مرتبط
★ تازه‌ترین اخبار
فضای تبلیغات / بنر
۳۰۰ × ۶۰۰