۳ آذر ۱۴۰۳ | ۴:۵۷ ب٫ظ

آوالانچ چیست؟ و چه ویژگی هایی دارد؟

آوالانچ چیست؟

پلتفرم آوالانچ چگونه عمل میکند؟

آوالانچ (Avalanche) یک پلتفرم برای راه‌اندازی برنامه‌های غیرمتمرکز مالی و متن باز است؛ توسعه‌دهندگانی که بر روی این پلتفرم کار می‌کنند قادر هستند به راحتی برنامه‌های قدرتمند، قابل اعتماد و ایمن و شبکه‌های بلاکچین سفارشی را با مجموعه قوانین پیچیده ایجاد کرده و از زیرمجموعه‌های خصوصی یا عمومی موجود استفاده کنند.

آوالانچ چیست؟

آوالانچ (Avalanche) یک پلتفرم متن باز و غیرمتمرکز است که ارز دیجیتال آن با نماد آواکس (AVAX) شناخته می‌شود.

آوالانچ (Avalanche) یک پلتفرم برای راه‌اندازی برنامه‌های غیرمتمرکز مالی و متن باز است؛ توسعه‌دهندگانی که بر روی این پلتفرم کار می‌کنند قادر هستند به راحتی برنامه‌های قدرتمند، قابل اعتماد و ایمن و شبکه‌های بلاکچین سفارشی را با مجموعه قوانین پیچیده ایجاد کرده و از زیرمجموعه‌های خصوصی یا عمومی موجود استفاده کنند.

ارز دیجیتال اولانچ

ارز دیجیتال اولانچ، پروتکل اجماع خلاقانه ای ساخته است که به ایجاد اکوسیستمی با بیشترین حد مقیاس پذیری کمک می‌کند. این پلتفرم در نظر دارد که به اینترنت بلاکچین، اپلیکیشن غیر متمرکز (DApp)، قرارداد هوشمند و سیستم پرداخت‌ها تبدیل شود. اولانچ پلتفرم منبع بازی را معرفی کرده است که بستری برای کاربران و توسعه‌دهندگان فراهم آورده که بتوانند اپلیکیشن غیر متمرکز و امور مالی ابتدایی ایجاد کنند.

اولانچ یکی از پیشرفته‌ترین بلاکچین‌هایی است که توانسته مشکلاتی از قبیل مقیاس پذیری، امنیت و یکپارچه‌سازی قرارداد هوشمند را حل کند، شبکه‌ای احداث کرده که عملکرد بهتری دارد و می‌تواند بیش از ۴۵۰۰ تراکنش را در ثانیه انجام دهد و در کمتر از ۳ ثانیه تراکنش‌ها را تأیید کند.

پلتفرم اولانچ دارایی‌ها را جهانی مبادله و آن‌ها را به صورت غیرمتمرکز و با استفاده از قراردادهای هوشمند و سایر فناوری‌های کارساز، کنترل کند.

ویژگی‌های ارز دیجیتال AVAX

ارز AVAX توکن مورد استفاده در شبکه بلاک چین اولانچ است.

ارز دیجیتال AVAX به عنوان واحد اصلی شبکه اولانچ، توکن پرداختی برای عملیات درون شبکه است و پایه امنیتی شبکه را تضمین می‌کند.

حداکثر ۷۲۰ میلیون واحد از توکن AVAX وجود خواهد داشت و ۵۰ درصد از آن روی شبکه اصلی (Mainnet) توزیع خواهد شد.

کارمزدهای تراکنش که در قالب ارز دیجیتال AVAX پرداخت می‌شوند، فوراً سوزانده می‌شود. بنابراین توکن AVAX در طول زمان کمیاب‌تر می‌شود.

اولانچ (Avalanche) توانسته متفاوت از سایر پروژه‌های بلاکچین، با کاهش حملات سیبیل (Sybil Attacks) و همچنین با معرفی آستانه‌ای امن، مزایای بیشتری برای خود ایجاد کند. این شبکه از الگوریتم گواه اثبات سهام (PoS) و کارایی انرژی بهینه CPI بهره‌مند است.

آوالانچ

 

بنیان گذاران آواکس AVAX

پلتفرم آوالانچ و توکن آواکس AVAX توسط اوا لبز AVA Labs ایجاد شده‌اند. این آزمایشگاه توسط سه نفر بنیان گذاری شده است. Sirer از جمله بنیان گذاران و مدیرعامل پلتفرم اولانچ است. Kevin Sekninqi نیز بنیانگذار و معمار ارشد آزمایشگاه‌های AVA است. وی نامزد دکترای علوم کامپیوتر در دانشگاه کرنل است و تجربه تحقیق در مایکروسافت و ناسا را دارد. تدیین نیز نامزد دکترای علوم کامپیوتر در دانشگاه کرنل بوده است. وی اولین نویسنده پروتکل HoffStuff است که توسط پروژه Libera فیس‌بوک استفاده می‌شود.

عملکرد پلتفرم آوالانچ

پلتفرم آوالانچ یک استراتژی خاص بلاکچین را برای ساده سازی تبدیل و فرآیندهای توسعه معرفی می‌کند:

زیر شبکه Subnet: یکی از اجزای اصلی آوالانچ Avalanch توانایی ساخت بلاکچین است. این بلاکچین های جدید با نام Subnet در اکوسیستم آوالانچ شناخته می‌شوند. برنامه نویسان نسبت به این بلاکچین ها قابلیت برنامه‌ریزی کامل دارند و می‌توانند شبکه‌ها را با توکن ها، قوانین و ساختار منحصر به فرد تنظیم کنند. قابل ذکر است که هر کسی می‌تواند با پرداخت کارمزد اشتراک در AVAX، زیر شبکه یا Subnet خود را ایجاد کند.

زنجیره مبادله یا X-Chain: اولین بلاکچین با نام X-Chain شناخته می‌شود X-Chain غیرمتمرکز است و به راحتی قابل برنامه‌ریزی است. این شبکه هر کسی را قادر می‌سازد دارایی‌های دیجیتال هوشمند دیگر را ایجاد کند. این دارایی‌های جدید می‌توانند استیبل کوین‌ها، توکن های سودمند، NFT، رپد توکن و … باشند.

زنجیره قراردادها یا C-Chain: این زنجیره برای ساده سازی برای توسعه دهندگان Ethereum Dapp ایجاد شده است. به عنوان یک زنجیره تبدیل، C-Chain با تمام ابزارهای حیاتی اتریوم سازگار است. کاربران می‌توانند Dapp های خود را به طور یکپارچه به این بلاکچین انتقال دهند.

زنجیره سکو یا P-Chain: این زنجیره وظیفه خدمات شبکه یا پلتفرم را برعهده دارد. این زنجیره همان چیزی است که برای هماهنگی اعتبار سنج‌ها استفاده می‌شود. بلاکچین همچنین در نظارت و ایجاد زیر شبکه‌های جدید نقش دارد. زنجیره P امکان ذخیره توکن ها در شبکه را فراهم می‌کند.

امنیت شبکه اوالانچ

 

اوالانچ یک پروتکل اثبات سهام (PoS) است که به کاربران برای ذخیره کوین ها پاداش می‌دهد. شبکه‌های PoS به دلیل هزینه کم حملات خود مورد انتقاد قرار گرفته اند که در برخی موارد آسیب پذیری‌های جدی را نشان داده است. به گفته آزمایشگاه‌های آوا، آوالانچ با تغییر حاکمیت این مسئله را حل می‌کند تا همه چیز را برای یک مهاجم به دست آورد که به طور پنهانی توافق لازم را داشته باشد.

منبع خبر: https://nipoto.com/mag/what-is-avalanche/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *